Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA

Contactgegevens Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Driekoningenstraat 34,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 95 37 03 777 95 37

Fax (fax): 03 777 95 37; 03 777 94 88 03 777 95 37; 03 777 94 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA
Products information Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09887939453
Ondernemingsnummer: 9827239990
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA
(Get full report from official database of BE for Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA
Addition kinds of activities for Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA

737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
30889903. Douches, fiberglas en kunststof | Shower stalls, fiberglass and plastics
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent zondagwerk (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Poederlee zijn we op zoek naar een jobstudent die op zondag wil helpen in de winkel. U zal op verschillende plaatsen in de winkel werken. U bedient de klanten en rekent af aan de kassa. U zorgt ervoor dat de winkel netjes en op orde is en vult rekken aan indien nodig.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Laat een reactie achter voor Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Leave a respond for Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA. Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA op de google maps. Adres en contacten Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA
Location of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA on the google maps. Address and contacts of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: Somers NV | Van Os NV | SYMO NV | Imex Publidecor | Consultant Concepts Ltd.

Other related companies as Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA: Somers NV | Van Os NV | SYMO NV | Imex Publidecor | Consultant Concepts Ltd.

Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09887939453. Het bedrijf Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA bevindt zich op het adres: Driekoningenstraat 34,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, openstaande posities, locatie van Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is a company, that was registered 2009 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, company assigned to the tax number BE09887939453. The company Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is located at the address: Driekoningenstraat 34,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA were not found.
The main activity of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA is not available. You also can look at reviews of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, open positions, location of Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thuiszorgwinkel Thonicks BVBA, employees, financial statistics.