Consultant Concepts Ltd.

Contactgegevens Consultant Concepts Ltd.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Consultant Concepts Ltd.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Consultant Concepts Ltd.

Regio (region): Schelle ANTWERP 2627 - BE, België

Adres (address): Hulstlei 51, België

Telefoon (phone): +32.3/877.12.94 +32.3/877.12.94

Fax (fax): +32.3/877.13.92 +32.3/877.13.92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Consultant Concepts Ltd.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Consultant Concepts Ltd."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Consultant Concepts Ltd."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Consultant Concepts Ltd., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Consultant Concepts Ltd.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Consultant Concepts Ltd., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Consultant Concepts Ltd.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Consultant Concepts Ltd.
Products information Consultant Concepts Ltd.

BTW identificatienummer (tax): BE02824554443
Ondernemingsnummer: 9183166503
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Consultant Concepts Ltd. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Consultant Concepts Ltd.
(Get full report from official database of BE for Consultant Concepts Ltd.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Consultant Concepts Ltd.
Addition kinds of activities for Consultant Concepts Ltd.

32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
34430117. Spheren, voor vloeistoffen of gas: metalen plaat | Spheres, for liquids or gas: metal plate
59410701. Baseball apparatuur | Baseball equipment
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij Consultant Concepts Ltd.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Consultant Concepts Ltd.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Consultant Concepts Ltd.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Consultant Concepts Ltd.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Containerhaakwagen Chauffeur regio Oost- en West-Vlaanderen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Specifieke profielen: afzetcontainer chauffeur

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van Consultant Concepts Ltd. in sociale netwerken
Look for responds of Consultant Concepts Ltd. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Consultant Concepts Ltd.. Laat een reactie achter voor Consultant Concepts Ltd.. Consultant Concepts Ltd. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Consultant Concepts Ltd.. Leave a respond for Consultant Concepts Ltd.. Consultant Concepts Ltd. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Consultant Concepts Ltd. op de google maps. Adres en contacten Consultant Concepts Ltd.
Location of Consultant Concepts Ltd. on the google maps. Address and contacts of Consultant Concepts Ltd.

Andere gerelateerde bedrijven als come Consultant Concepts Ltd. Consultant Concepts Ltd.: KNOKSE BANDEN CENTRALE NV | Grafom BVBA | Beter Wonen | M&M Bus & Car Carrosserie N.V. | Heboss International

Other related companies as Consultant Concepts Ltd.: KNOKSE BANDEN CENTRALE NV | Grafom BVBA | Beter Wonen | M&M Bus & Car Carrosserie N.V. | Heboss International

Consultant Concepts Ltd. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Schelle ANTWERP 2627 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Consultant Concepts Ltd., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02824554443. Het bedrijf Consultant Concepts Ltd. bevindt zich op het adres: Hulstlei 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Consultant Concepts Ltd. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Consultant Concepts Ltd. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Consultant Concepts Ltd. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Consultant Concepts Ltd., openstaande posities, locatie van Consultant Concepts Ltd. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Consultant Concepts Ltd. is a company, that was registered 2013 in Schelle ANTWERP 2627 - BE region, Belgium. Full name of company is Consultant Concepts Ltd., company assigned to the tax number BE02824554443. The company Consultant Concepts Ltd. is located at the address: Hulstlei 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Consultant Concepts Ltd. were not found.
The main activity of Consultant Concepts Ltd. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Consultant Concepts Ltd. is not available. You also can look at reviews of Consultant Concepts Ltd., open positions, location of Consultant Concepts Ltd. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Consultant Concepts Ltd., Schelle ANTWERP 2627 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Consultant Concepts Ltd., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Consultant Concepts Ltd., Schelle ANTWERP 2627 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Consultant Concepts Ltd., employees, financial statistics.