Cantaert

Contactgegevens Cantaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cantaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cantaert

Regio (region): Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1080,9051, België

Telefoon (phone): 09 222 92 60 09 222 92 60

Fax (fax): 09 222 66 01 09 222 66 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cantaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cantaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cantaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cantaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cantaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cantaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cantaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cantaert
Products information Cantaert

BTW identificatienummer (tax): BE05000946044
Ondernemingsnummer: 3717468261
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 879,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cantaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cantaert
(Get full report from official database of BE for Cantaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cantaert
Addition kinds of activities for Cantaert

673300. Trusts, nec | Trusts, nec
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
27820500. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
28999917. Brandblusser kosten | Fire extinguisher charges
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
38240302. Snelheidsindicatoren en recorders, voertuig | Speed indicators and recorders, vehicle
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house

Werken bij Cantaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cantaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cantaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cantaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Ieper zijn we op zoek naar elektriciens. - Zowel voor woningbouw als industriële projecten. - Zowel nieuwbouw als renovatie. - Installeren van elektrische nutsvoorzieningen in woningen en bedrijven: verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie en voeding van apparaten. - Werven vooral regio Ieper - Poperinge

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

Zoek naar antwoorden van Cantaert in sociale netwerken
Look for responds of Cantaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cantaert. Laat een reactie achter voor Cantaert. Cantaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cantaert. Leave a respond for Cantaert. Cantaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cantaert op de google maps. Adres en contacten Cantaert
Location of Cantaert on the google maps. Address and contacts of Cantaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Cantaert Cantaert: Knockaert NV | Excelsior - GA import-export | De Hertogh Grimbergen NV | Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij | LUNIC

Other related companies as Cantaert: Knockaert NV | Excelsior - GA import-export | De Hertogh Grimbergen NV | Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij | LUNIC

Cantaert is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee), België. De volledige naam van het bedrijf is Cantaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05000946044. Het bedrijf Cantaert bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1080,9051. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 879,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cantaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cantaert is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cantaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cantaert, openstaande posities, locatie van Cantaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cantaert is a company, that was registered 2004 in Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee) region, Belgium. Full name of company is Cantaert, company assigned to the tax number BE05000946044. The company Cantaert is located at the address: Kortrijksesteenweg 1080,9051. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 879,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cantaert were not found.
The main activity of Cantaert is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cantaert is not available. You also can look at reviews of Cantaert, open positions, location of Cantaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cantaert, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cantaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cantaert, Gent (Sint-Denijs-Westrem - Afsnee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cantaert, employees, financial statistics.