Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij

Contactgegevens Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rijksweg 25a, B-8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): (056) 714114 (056) 714114

Fax (fax): (056) 718401 (056) 718401

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij
Products information Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij

BTW identificatienummer (tax): BE01955261230
Ondernemingsnummer: 4704864501
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij
(Get full report from official database of BE for Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij
Addition kinds of activities for Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
5994. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands
356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
22111214. Sateen, katoen | Sateens, cotton
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
40119902. Spoorwegen | Interurban railways
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
51310108. Jute stukgoed | Jute piece goods
57190601. spiegels | Mirrors

Werken bij Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Leen Bakker Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie is de hele winkel uw werkterrein. Voor onze klanten bent u hét gezicht van Leen Bakker. U adviseert, helpt en begeleidt hen bij de keuze van hun aankoop. Daarnaast zorgt u samen met uw collega’s voor een net en prettig winkelbeeld door het aanvullen van de schappen en het prijzen van de artikelen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij in sociale netwerken
Look for responds of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Laat een reactie achter voor Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Leave a respond for Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij. Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij op de google maps. Adres en contacten Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij
Location of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij on the google maps. Address and contacts of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: Aannemingsbedrijf Pieck NV | Lassance F SPRL | cleandienst | Mail Assistance N.V. | P. Lemmens

Other related companies as Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij: Aannemingsbedrijf Pieck NV | Lassance F SPRL | cleandienst | Mail Assistance N.V. | P. Lemmens

Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955261230. Het bedrijf Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij bevindt zich op het adres: Rijksweg 25a, B-8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, openstaande posities, locatie van Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, company assigned to the tax number BE01955261230. The company Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is located at the address: Rijksweg 25a, B-8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij were not found.
The main activity of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij is not available. You also can look at reviews of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, open positions, location of Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij, employees, financial statistics.