CDS L & M Dumont

Contactgegevens CDS L & M Dumont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CDS L & M Dumont: address, phone, fax, email, website, opening hours

CDS L & M Dumont

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Rue des Frères Grisleins 17 Bus 7,1400, België

Telefoon (phone): 064 44 45 51; 0495 84 22 15 064 44 45 51; 0495 84 22 15

Fax (fax): 067 77 16 66 067 77 16 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CDS L & M Dumont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CDS L & M Dumont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CDS L & M Dumont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CDS L & M Dumont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CDS L & M Dumont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CDS L & M Dumont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CDS L & M Dumont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CDS L & M Dumont
Products information CDS L & M Dumont

BTW identificatienummer (tax): BE03846832275
Ondernemingsnummer: 7667602539
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CDS L & M Dumont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CDS L & M Dumont
(Get full report from official database of BE for CDS L & M Dumont)

Aanvulling soorten activiteiten voor CDS L & M Dumont
Addition kinds of activities for CDS L & M Dumont

482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
33669905. Gietstukken (behalve sterven), nec, koper en koper-basislegering | Castings (except die), nec, copper and copper-base alloy
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij CDS L & M Dumont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CDS L & M Dumont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CDS L & M Dumont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CDS L & M Dumont. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

Zoek naar antwoorden van CDS L & M Dumont in sociale netwerken
Look for responds of CDS L & M Dumont in social networks

Lees alle opmerkingen voor CDS L & M Dumont. Laat een reactie achter voor CDS L & M Dumont. CDS L & M Dumont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CDS L & M Dumont. Leave a respond for CDS L & M Dumont. CDS L & M Dumont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CDS L & M Dumont op de google maps. Adres en contacten CDS L & M Dumont
Location of CDS L & M Dumont on the google maps. Address and contacts of CDS L & M Dumont

Andere gerelateerde bedrijven als come CDS L & M Dumont CDS L & M Dumont: Govaerts & Zonen | Toitures Théo | Microland | T E M SA | A.L.M.

Other related companies as CDS L & M Dumont: Govaerts & Zonen | Toitures Théo | Microland | T E M SA | A.L.M.

CDS L & M Dumont is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CDS L & M Dumont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03846832275. Het bedrijf CDS L & M Dumont bevindt zich op het adres: Rue des Frères Grisleins 17 Bus 7,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CDS L & M Dumont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CDS L & M Dumont is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CDS L & M Dumont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CDS L & M Dumont, openstaande posities, locatie van CDS L & M Dumont op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CDS L & M Dumont is a company, that was registered 1996 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is CDS L & M Dumont, company assigned to the tax number BE03846832275. The company CDS L & M Dumont is located at the address: Rue des Frères Grisleins 17 Bus 7,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CDS L & M Dumont were not found.
The main activity of CDS L & M Dumont is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CDS L & M Dumont is not available. You also can look at reviews of CDS L & M Dumont, open positions, location of CDS L & M Dumont on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CDS L & M Dumont, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CDS L & M Dumont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CDS L & M Dumont, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CDS L & M Dumont, employees, financial statistics.