Toitures Théo

Contactgegevens Toitures Théo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toitures Théo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toitures Théo

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Jean-Baptiste Depairelaan 80,1020, België

Telefoon (phone): 0475 31 58 42; 02 479 77 86 0475 31 58 42; 02 479 77 86

Fax (fax): 02 479 77 86 02 479 77 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toitures Théo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toitures Théo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toitures Théo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toitures Théo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toitures Théo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toitures Théo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toitures Théo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toitures Théo
Products information Toitures Théo

BTW identificatienummer (tax): BE01741851806
Ondernemingsnummer: 5439575195
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Toitures Théo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toitures Théo
(Get full report from official database of BE for Toitures Théo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toitures Théo
Addition kinds of activities for Toitures Théo

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
3769. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
259101. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
73890700. Afwerking diensten | Finishing services

Werken bij Toitures Théo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toitures Théo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toitures Théo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toitures Théo. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Intercultureel bemiddelaar Arabisch (Modern Standaard en Marokkaans) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5790 Locatie: uitvalbasis ZNA Stuivenberg in Antwerpen, overkoepelend werken Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interculturele bemiddeling Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur 1 jaar Kan jij je vlot uitdrukken in het Arabisch en Nederlands? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bemiddelt binnen ZNA voor patiënten die Modern Standaard Arabisch spreken; concreet voor: Modern Standaard Arabissch tolken via video conferentie of triadisch tolken; de patiënt ondersteunen in zijn zorgtraject in het ziekenhuis (uitleg geven bij procedures, administratie, onderzoeken, ….); psycho sociale begeleiding; bemiddelend optreden bij conflicten. Je bent samen met de collega’s Interculturele Bemiddeling verantwoordelijk voor een goede afsprakenplanning en de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg. Je neemt, in overleg met collega’s, deel aan projectmatige initiatieven (video conferentie, google hangouts, interne vorming rond culturele verschillen,...) en vervult aldus een voorlichtingsfunctie. Je voert allerhande administratieve taken uit. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Interculturele Bemiddeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Joeri De Munck, manager Patiëntenbegeleiding, op [email protected]. Herken je jezelf hierin?

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Gemotiveerde student Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Fiber Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670205-inline.html?cid=Partner_VDAB Tec ICT is active in the field of telecommunications. In addition to the installation of telecom infrastructure and the provision of services, the company is mainly engaged in the detachment of Telecom profiles.  The “fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new Proximus fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions to realise the EOY objective for the program. This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned…

Zoek naar antwoorden van Toitures Théo in sociale netwerken
Look for responds of Toitures Théo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toitures Théo. Laat een reactie achter voor Toitures Théo. Toitures Théo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toitures Théo. Leave a respond for Toitures Théo. Toitures Théo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toitures Théo op de google maps. Adres en contacten Toitures Théo
Location of Toitures Théo on the google maps. Address and contacts of Toitures Théo

Andere gerelateerde bedrijven als come Toitures Théo Toitures Théo: AANNEMERSBEDR DEMEULEMEESTER BVBA | Badrepar Belgium | Confiserie Roodthooft nv | Elsevier Business Information | Rudy Hostens

Other related companies as Toitures Théo: AANNEMERSBEDR DEMEULEMEESTER BVBA | Badrepar Belgium | Confiserie Roodthooft nv | Elsevier Business Information | Rudy Hostens

Toitures Théo is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Toitures Théo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01741851806. Het bedrijf Toitures Théo bevindt zich op het adres: Jean-Baptiste Depairelaan 80,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Toitures Théo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toitures Théo is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toitures Théo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toitures Théo, openstaande posities, locatie van Toitures Théo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toitures Théo is a company, that was registered 1992 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Toitures Théo, company assigned to the tax number BE01741851806. The company Toitures Théo is located at the address: Jean-Baptiste Depairelaan 80,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Toitures Théo were not found.
The main activity of Toitures Théo is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Toitures Théo is not available. You also can look at reviews of Toitures Théo, open positions, location of Toitures Théo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toitures Théo, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toitures Théo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toitures Théo, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toitures Théo, employees, financial statistics.