Psychiatrisch Centrum Ziekeren

Contactgegevens Psychiatrisch Centrum Ziekeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Psychiatrisch Centrum Ziekeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Psychiatrisch Centrum Ziekeren

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Halmaalweg 2,3800, België

Telefoon (phone): 011 78 95 11 011 78 95 11

Fax (fax): 011 78 95 99 011 78 95 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Psychiatrisch Centrum Ziekeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Psychiatrisch Centrum Ziekeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Psychiatrisch Centrum Ziekeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Psychiatrisch Centrum Ziekeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Psychiatrisch Centrum Ziekeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Psychiatrisch Centrum Ziekeren
Products information Psychiatrisch Centrum Ziekeren

BTW identificatienummer (tax): BE06419555664
Ondernemingsnummer: 8551727294
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Psychiatrisch Centrum Ziekeren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Psychiatrisch Centrum Ziekeren
(Get full report from official database of BE for Psychiatrisch Centrum Ziekeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Psychiatrisch Centrum Ziekeren
Addition kinds of activities for Psychiatrisch Centrum Ziekeren

13819905. Service boren | Service well drilling
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
72119900. Power wasserette, familie en commercieel, nec | Power laundries, family and commercial, nec
73829902. Brandalarm onderhoud en monitoring | Fire alarm maintenance and monitoring

Werken bij Psychiatrisch Centrum Ziekeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Psychiatrisch Centrum Ziekeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Psychiatrisch Centrum Ziekeren in sociale netwerken
Look for responds of Psychiatrisch Centrum Ziekeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Laat een reactie achter voor Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Psychiatrisch Centrum Ziekeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Leave a respond for Psychiatrisch Centrum Ziekeren. Psychiatrisch Centrum Ziekeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Psychiatrisch Centrum Ziekeren op de google maps. Adres en contacten Psychiatrisch Centrum Ziekeren
Location of Psychiatrisch Centrum Ziekeren on the google maps. Address and contacts of Psychiatrisch Centrum Ziekeren

Andere gerelateerde bedrijven als come Psychiatrisch Centrum Ziekeren Psychiatrisch Centrum Ziekeren: DEN AFWERKER BVBA | Dekopolis | Interform NV | Vangronsveld | Steyaert & De Rocker BVBA

Other related companies as Psychiatrisch Centrum Ziekeren: DEN AFWERKER BVBA | Dekopolis | Interform NV | Vangronsveld | Steyaert & De Rocker BVBA

Psychiatrisch Centrum Ziekeren is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is Psychiatrisch Centrum Ziekeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06419555664. Het bedrijf Psychiatrisch Centrum Ziekeren bevindt zich op het adres: Halmaalweg 2,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 340,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Psychiatrisch Centrum Ziekeren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Psychiatrisch Centrum Ziekeren is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Psychiatrisch Centrum Ziekeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Psychiatrisch Centrum Ziekeren, openstaande posities, locatie van Psychiatrisch Centrum Ziekeren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Psychiatrisch Centrum Ziekeren is a company, that was registered 1994 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is Psychiatrisch Centrum Ziekeren, company assigned to the tax number BE06419555664. The company Psychiatrisch Centrum Ziekeren is located at the address: Halmaalweg 2,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 340,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Psychiatrisch Centrum Ziekeren were not found.
The main activity of Psychiatrisch Centrum Ziekeren is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Psychiatrisch Centrum Ziekeren is not available. You also can look at reviews of Psychiatrisch Centrum Ziekeren, open positions, location of Psychiatrisch Centrum Ziekeren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Psychiatrisch Centrum Ziekeren, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Psychiatrisch Centrum Ziekeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Psychiatrisch Centrum Ziekeren, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Psychiatrisch Centrum Ziekeren, employees, financial statistics.