Vangronsveld

Contactgegevens Vangronsveld: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vangronsveld: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vangronsveld

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Rijksweg 603,3630, België

Telefoon (phone): 089 76 11 11 089 76 11 11

Fax (fax): +32 (58) 170-20-81 +32 (58) 170-20-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vangronsveld: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vangronsveld"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vangronsveld"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vangronsveld, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vangronsveld. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vangronsveld, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vangronsveld. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vangronsveld
Products information Vangronsveld

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vangronsveld zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vangronsveld
(Get full report from official database of BE for Vangronsveld)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vangronsveld
Addition kinds of activities for Vangronsveld

239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
27540701. Aankondigingen: gravure printing | Announcements: gravure printing
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics

Werken bij Vangronsveld: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vangronsveld: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vangronsveld. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vangronsveld. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

Zoek naar antwoorden van Vangronsveld in sociale netwerken
Look for responds of Vangronsveld in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vangronsveld. Laat een reactie achter voor Vangronsveld. Vangronsveld bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vangronsveld. Leave a respond for Vangronsveld. Vangronsveld on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vangronsveld op de google maps. Adres en contacten Vangronsveld
Location of Vangronsveld on the google maps. Address and contacts of Vangronsveld

Andere gerelateerde bedrijven als come Vangronsveld Vangronsveld: Las Service NV | GANDAGAS/LUDO MEUWIS | Bitz BVBA | Topfloor NV | Color By DeJonghe N.V.

Other related companies as Vangronsveld: Las Service NV | GANDAGAS/LUDO MEUWIS | Bitz BVBA | Topfloor NV | Color By DeJonghe N.V.

Vangronsveld is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Vangronsveld, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf Vangronsveld bevindt zich op het adres: Rijksweg 603,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vangronsveld zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vangronsveld is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vangronsveld is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vangronsveld, openstaande posities, locatie van Vangronsveld op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vangronsveld is a company, that was registered 2004 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is Vangronsveld, company assigned to the tax number BE09553955078. The company Vangronsveld is located at the address: Rijksweg 603,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vangronsveld were not found.
The main activity of Vangronsveld is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vangronsveld is not available. You also can look at reviews of Vangronsveld, open positions, location of Vangronsveld on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vangronsveld, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vangronsveld, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vangronsveld, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vangronsveld, employees, financial statistics.