AQUAJETCUTTING DUMOULIN

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • AQUAJETCUTTING DUMOULIN
Private companiesApparel and Accessory Stores • AQUAJETCUTTING DUMOULIN

Contactgegevens AQUAJETCUTTING DUMOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUAJETCUTTING DUMOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUAJETCUTTING DUMOULIN

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Beversesteenweg 151,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 20 09 051 24 20 09

Fax (fax): +32 (56) 437-73-43 +32 (56) 437-73-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUAJETCUTTING DUMOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUAJETCUTTING DUMOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUAJETCUTTING DUMOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUAJETCUTTING DUMOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUAJETCUTTING DUMOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUAJETCUTTING DUMOULIN
Products information AQUAJETCUTTING DUMOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE04004211425
Ondernemingsnummer: 5492584228
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AQUAJETCUTTING DUMOULIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUAJETCUTTING DUMOULIN
(Get full report from official database of BE for AQUAJETCUTTING DUMOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUAJETCUTTING DUMOULIN
Addition kinds of activities for AQUAJETCUTTING DUMOULIN

278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
869900. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
50399908. Graan opslagbakken | Grain storage bins
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental

Werken bij AQUAJETCUTTING DUMOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUAJETCUTTING DUMOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Kassamedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Automation Engineer (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Project analyse & opvolging. Aanpassingen uitvoeren & validatie (PLC/Scada). Storingen zoeken & uitwerken van oplossingen. Aanleggen technische documentatie (proces + installatie).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van AQUAJETCUTTING DUMOULIN in sociale netwerken
Look for responds of AQUAJETCUTTING DUMOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Laat een reactie achter voor AQUAJETCUTTING DUMOULIN. AQUAJETCUTTING DUMOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUAJETCUTTING DUMOULIN. Leave a respond for AQUAJETCUTTING DUMOULIN. AQUAJETCUTTING DUMOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUAJETCUTTING DUMOULIN op de google maps. Adres en contacten AQUAJETCUTTING DUMOULIN
Location of AQUAJETCUTTING DUMOULIN on the google maps. Address and contacts of AQUAJETCUTTING DUMOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUAJETCUTTING DUMOULIN AQUAJETCUTTING DUMOULIN: De Keuster BVBA | Dardenne J R | ZELFSTANDIGE THUISVERPLEGING MECHELEN VOF | Verschueren Verzekeringen NV | Jongform

Other related companies as AQUAJETCUTTING DUMOULIN: De Keuster BVBA | Dardenne J R | ZELFSTANDIGE THUISVERPLEGING MECHELEN VOF | Verschueren Verzekeringen NV | Jongform

AQUAJETCUTTING DUMOULIN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUAJETCUTTING DUMOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04004211425. Het bedrijf AQUAJETCUTTING DUMOULIN bevindt zich op het adres: Beversesteenweg 151,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AQUAJETCUTTING DUMOULIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AQUAJETCUTTING DUMOULIN is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUAJETCUTTING DUMOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUAJETCUTTING DUMOULIN, openstaande posities, locatie van AQUAJETCUTTING DUMOULIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUAJETCUTTING DUMOULIN is a company, that was registered 2014 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AQUAJETCUTTING DUMOULIN, company assigned to the tax number BE04004211425. The company AQUAJETCUTTING DUMOULIN is located at the address: Beversesteenweg 151,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AQUAJETCUTTING DUMOULIN were not found.
The main activity of AQUAJETCUTTING DUMOULIN is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUAJETCUTTING DUMOULIN is not available. You also can look at reviews of AQUAJETCUTTING DUMOULIN, open positions, location of AQUAJETCUTTING DUMOULIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUAJETCUTTING DUMOULIN, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUAJETCUTTING DUMOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUAJETCUTTING DUMOULIN, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUAJETCUTTING DUMOULIN, employees, financial statistics.