ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Contactgegevens ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Regio (region): Hoeselt, België

Adres (address): Bilzersteenweg 6,3730, België

Telefoon (phone): 089 51 10 77 089 51 10 77

Fax (fax): 089 51 10 78 089 51 10 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Products information ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04632080078
Ondernemingsnummer: 5485443115
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
(Get full report from official database of BE for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Addition kinds of activities for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
32990000. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
96319903. Licentie en inspectie van nutsbedrijven, overheid | Licensing and inspection of utilities, government

Werken bij ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Laat een reactie achter voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Leave a respond for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN op de google maps. Adres en contacten ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Location of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on the google maps. Address and contacts of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: PC Concept | PICTOGRAM SA | DANNY GOOSSENS | LENAUR | World Confederation of Teachers

Other related companies as ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: PC Concept | PICTOGRAM SA | DANNY GOOSSENS | LENAUR | World Confederation of Teachers

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Hoeselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632080078. Het bedrijf ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 6,3730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, openstaande posities, locatie van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is a company, that was registered 1987 in Hoeselt region, Belgium. Full name of company is ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, company assigned to the tax number BE04632080078. The company ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is located at the address: Bilzersteenweg 6,3730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN were not found.
The main activity of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is not available. You also can look at reviews of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, open positions, location of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, Hoeselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, Hoeselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, employees, financial statistics.