DANNY GOOSSENS

Contactgegevens DANNY GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY GOOSSENS

Regio (region): LANDEN NONE 3401 - BE, België

Adres (address): 29 SONVALWIJK, België

Telefoon (phone): 011/88.79.76 011/88.79.76

Fax (fax): +32 (82) 846-34-50 +32 (82) 846-34-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY GOOSSENS
Products information DANNY GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE07985107421
Ondernemingsnummer: 3266204833
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DANNY GOOSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for DANNY GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY GOOSSENS
Addition kinds of activities for DANNY GOOSSENS

5992. Bloemisten | Florists
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household

Werken bij DANNY GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • betonarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar Betonarbeiders (M/V):  Je staat in voor het ontkisten van mallen  Je maakt deze mallen schoon Je voorziet de mallen van wapening aan een siloplaten-gietmachine 

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

Zoek naar antwoorden van DANNY GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of DANNY GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY GOOSSENS. Laat een reactie achter voor DANNY GOOSSENS. DANNY GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY GOOSSENS. Leave a respond for DANNY GOOSSENS. DANNY GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten DANNY GOOSSENS
Location of DANNY GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of DANNY GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY GOOSSENS DANNY GOOSSENS: SWEET HEART | Aluma Meeussen | Jeromemayer | LCS | MCS

Other related companies as DANNY GOOSSENS: SWEET HEART | Aluma Meeussen | Jeromemayer | LCS | MCS

DANNY GOOSSENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio LANDEN NONE 3401 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07985107421. Het bedrijf DANNY GOOSSENS bevindt zich op het adres: 29 SONVALWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DANNY GOOSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY GOOSSENS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY GOOSSENS, openstaande posities, locatie van DANNY GOOSSENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DANNY GOOSSENS is a company, that was registered 1985 in LANDEN NONE 3401 - BE region, Belgium. Full name of company is DANNY GOOSSENS, company assigned to the tax number BE07985107421. The company DANNY GOOSSENS is located at the address: 29 SONVALWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DANNY GOOSSENS were not found.
The main activity of DANNY GOOSSENS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of DANNY GOOSSENS, open positions, location of DANNY GOOSSENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY GOOSSENS, LANDEN NONE 3401 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY GOOSSENS, LANDEN NONE 3401 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY GOOSSENS, employees, financial statistics.