CARRIERE DE VINALMONT SA

Contactgegevens CARRIERE DE VINALMONT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIERE DE VINALMONT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIERE DE VINALMONT SA

Regio (region): Aywaille, België

Adres (address): Raborive 2,4920, België

Telefoon (phone): 04 384 53 93 04 384 53 93

Fax (fax): 04 384 67 94 04 384 67 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIERE DE VINALMONT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIERE DE VINALMONT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIERE DE VINALMONT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIERE DE VINALMONT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIERE DE VINALMONT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIERE DE VINALMONT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIERE DE VINALMONT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIERE DE VINALMONT SA
Products information CARRIERE DE VINALMONT SA

BTW identificatienummer (tax): BE05277252197
Ondernemingsnummer: 4202514648
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CARRIERE DE VINALMONT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIERE DE VINALMONT SA
(Get full report from official database of BE for CARRIERE DE VINALMONT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIERE DE VINALMONT SA
Addition kinds of activities for CARRIERE DE VINALMONT SA

738101. Wachtdiensten | Guard services
01610408. Endive boerderij | Endive farm
12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
23260205. Werkkleding, behalve regenjassen: waterdicht | Work garments, except raincoats: waterproof
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile

Werken bij CARRIERE DE VINALMONT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIERE DE VINALMONT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIERE DE VINALMONT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIERE DE VINALMONT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van CARRIERE DE VINALMONT SA in sociale netwerken
Look for responds of CARRIERE DE VINALMONT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIERE DE VINALMONT SA. Laat een reactie achter voor CARRIERE DE VINALMONT SA. CARRIERE DE VINALMONT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIERE DE VINALMONT SA. Leave a respond for CARRIERE DE VINALMONT SA. CARRIERE DE VINALMONT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIERE DE VINALMONT SA op de google maps. Adres en contacten CARRIERE DE VINALMONT SA
Location of CARRIERE DE VINALMONT SA on the google maps. Address and contacts of CARRIERE DE VINALMONT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIERE DE VINALMONT SA CARRIERE DE VINALMONT SA: Heleblitz BVBA | D.D. DESIGN SPRL | arte & pittura | POINT BLANK INTERNATIONAL SA | Temsed N.V.

Other related companies as CARRIERE DE VINALMONT SA: Heleblitz BVBA | D.D. DESIGN SPRL | arte & pittura | POINT BLANK INTERNATIONAL SA | Temsed N.V.

CARRIERE DE VINALMONT SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Aywaille, België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIERE DE VINALMONT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05277252197. Het bedrijf CARRIERE DE VINALMONT SA bevindt zich op het adres: Raborive 2,4920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CARRIERE DE VINALMONT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIERE DE VINALMONT SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIERE DE VINALMONT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIERE DE VINALMONT SA, openstaande posities, locatie van CARRIERE DE VINALMONT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRIERE DE VINALMONT SA is a company, that was registered 2001 in Aywaille region, Belgium. Full name of company is CARRIERE DE VINALMONT SA, company assigned to the tax number BE05277252197. The company CARRIERE DE VINALMONT SA is located at the address: Raborive 2,4920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CARRIERE DE VINALMONT SA were not found.
The main activity of CARRIERE DE VINALMONT SA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIERE DE VINALMONT SA is not available. You also can look at reviews of CARRIERE DE VINALMONT SA, open positions, location of CARRIERE DE VINALMONT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIERE DE VINALMONT SA, Aywaille: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIERE DE VINALMONT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIERE DE VINALMONT SA, Aywaille: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIERE DE VINALMONT SA, employees, financial statistics.