Temsed N.V.

Contactgegevens Temsed N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Temsed N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Temsed N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ring-West 11, B-9400 Ninove, België

Telefoon (phone): (054) 327098 (054) 327098

Fax (fax): (054) 329397 (054) 329397

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Temsed N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Temsed N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Temsed N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Temsed N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Temsed N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Temsed N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Temsed N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Temsed N.V.
Products information Temsed N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06260803222
Ondernemingsnummer: 8970855712
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Temsed N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Temsed N.V.
(Get full report from official database of BE for Temsed N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Temsed N.V.
Addition kinds of activities for Temsed N.V.

8111. Legale diensten | Legal services
354100. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
472400. Reisbureaus | Travel agencies
33210102. Rioolpijp, gietijzer | Sewer pipe, cast iron
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
50150100. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)

Werken bij Temsed N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Temsed N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Temsed N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Temsed N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Logopedist (dringend!) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van Temsed N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Temsed N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Temsed N.V.. Laat een reactie achter voor Temsed N.V.. Temsed N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Temsed N.V.. Leave a respond for Temsed N.V.. Temsed N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Temsed N.V. op de google maps. Adres en contacten Temsed N.V.
Location of Temsed N.V. on the google maps. Address and contacts of Temsed N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Temsed N.V. Temsed N.V.: Hufkens Bouwonderneming | CM International | Douw, Wim | Koen Depovere | Optisch Vermogen

Other related companies as Temsed N.V.: Hufkens Bouwonderneming | CM International | Douw, Wim | Koen Depovere | Optisch Vermogen

Temsed N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Temsed N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06260803222. Het bedrijf Temsed N.V. bevindt zich op het adres: Ring-West 11, B-9400 Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Temsed N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Temsed N.V. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Temsed N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Temsed N.V., openstaande posities, locatie van Temsed N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Temsed N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Temsed N.V., company assigned to the tax number BE06260803222. The company Temsed N.V. is located at the address: Ring-West 11, B-9400 Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Temsed N.V. were not found.
The main activity of Temsed N.V. is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Temsed N.V. is not available. You also can look at reviews of Temsed N.V., open positions, location of Temsed N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Temsed N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Temsed N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Temsed N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Temsed N.V., employees, financial statistics.