M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Private companiesTextile Mill Products • M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Contactgegevens M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Lambermontlaan 108,1030, België

Telefoon (phone): 02 247 77 80 02 247 77 80

Fax (fax): 02 242 83 95 02 242 83 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Products information M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08486907958
Ondernemingsnummer: 2268371582
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
(Get full report from official database of BE for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Addition kinds of activities for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
79991406. Woonbootverhuur | Houseboat rentals
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
93110100. belasting | Taxation

Werken bij M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

Zoek naar antwoorden van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV in sociale netwerken
Look for responds of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Laat een reactie achter voor M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. Leave a respond for M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV. M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV op de google maps. Adres en contacten M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV
Location of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on the google maps. Address and contacts of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: M T S | ROTANICA BVBA | Courant d'Air ASBL | Hippo Screen NV | A.Z. Sint-Jan AV

Other related companies as M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV: M T S | ROTANICA BVBA | Courant d'Air ASBL | Hippo Screen NV | A.Z. Sint-Jan AV

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08486907958. Het bedrijf M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV bevindt zich op het adres: Lambermontlaan 108,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, openstaande posities, locatie van M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is a company, that was registered 1991 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, company assigned to the tax number BE08486907958. The company M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is located at the address: Lambermontlaan 108,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV were not found.
The main activity of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV is not available. You also can look at reviews of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, open positions, location of M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.D. MARKETING DEVELOPMENT NV, employees, financial statistics.