Hippo Screen NV

Contactgegevens Hippo Screen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hippo Screen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hippo Screen NV

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Postelsesteenweg 15,2400, België

Telefoon (phone): 014 81 66 77 014 81 66 77

Fax (fax): 014 81 66 88 014 81 66 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hippo Screen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hippo Screen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hippo Screen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hippo Screen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hippo Screen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hippo Screen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hippo Screen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hippo Screen NV
Products information Hippo Screen NV

BTW identificatienummer (tax): BE09925842285
Ondernemingsnummer: 7889801025
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Hippo Screen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hippo Screen NV
(Get full report from official database of BE for Hippo Screen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hippo Screen NV
Addition kinds of activities for Hippo Screen NV

13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
22410108. Schoen veters, behalve leer | Shoe laces, except leather
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
73890204. Communautaire bemonstering | Commodities sampling
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij Hippo Screen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hippo Screen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hippo Screen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hippo Screen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • JOBSTUDENT: Inpakker webshop (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: APOTHEEK VAN HOOF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een inpakker dewelke vanaf 24/09 wekelijks op maandag,dinsdag en donderdag kan komen inpakken.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van Hippo Screen NV in sociale netwerken
Look for responds of Hippo Screen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hippo Screen NV. Laat een reactie achter voor Hippo Screen NV. Hippo Screen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hippo Screen NV. Leave a respond for Hippo Screen NV. Hippo Screen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hippo Screen NV op de google maps. Adres en contacten Hippo Screen NV
Location of Hippo Screen NV on the google maps. Address and contacts of Hippo Screen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hippo Screen NV Hippo Screen NV: Smetsol SPRL | Stock Center | Bureau Lefèbvre SC | JPB Creative Co, Ltd | Visiocom

Other related companies as Hippo Screen NV: Smetsol SPRL | Stock Center | Bureau Lefèbvre SC | JPB Creative Co, Ltd | Visiocom

Hippo Screen NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is Hippo Screen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09925842285. Het bedrijf Hippo Screen NV bevindt zich op het adres: Postelsesteenweg 15,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Hippo Screen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hippo Screen NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hippo Screen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hippo Screen NV, openstaande posities, locatie van Hippo Screen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hippo Screen NV is a company, that was registered 2016 in Mol region, Belgium. Full name of company is Hippo Screen NV, company assigned to the tax number BE09925842285. The company Hippo Screen NV is located at the address: Postelsesteenweg 15,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Hippo Screen NV were not found.
The main activity of Hippo Screen NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hippo Screen NV is not available. You also can look at reviews of Hippo Screen NV, open positions, location of Hippo Screen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hippo Screen NV, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hippo Screen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hippo Screen NV, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hippo Screen NV, employees, financial statistics.