Volckaert Robert

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Volckaert Robert
Private companiesMiscellaneous Retail • Volckaert Robert

Contactgegevens Volckaert Robert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volckaert Robert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volckaert Robert

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Elisabethlaan 25 Bus 1,8400, België

Telefoon (phone): 059 55 39 69 059 55 39 69

Fax (fax): +32 (57) 349-21-78 +32 (57) 349-21-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volckaert Robert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volckaert Robert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volckaert Robert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volckaert Robert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volckaert Robert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volckaert Robert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volckaert Robert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volckaert Robert
Products information Volckaert Robert

BTW identificatienummer (tax): BE07350097656
Ondernemingsnummer: 4942718505
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Volckaert Robert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volckaert Robert
(Get full report from official database of BE for Volckaert Robert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volckaert Robert
Addition kinds of activities for Volckaert Robert

22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
35680302. Ketting, krachtoverbrenging | Chain, power transmission
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij Volckaert Robert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volckaert Robert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volckaert Robert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volckaert Robert. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Volckaert Robert in sociale netwerken
Look for responds of Volckaert Robert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volckaert Robert. Laat een reactie achter voor Volckaert Robert. Volckaert Robert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volckaert Robert. Leave a respond for Volckaert Robert. Volckaert Robert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volckaert Robert op de google maps. Adres en contacten Volckaert Robert
Location of Volckaert Robert on the google maps. Address and contacts of Volckaert Robert

Andere gerelateerde bedrijven als come Volckaert Robert Volckaert Robert: Vangheluwe Metaalbewerking | Telimmo BVBA | Mutualia | G.I.M.V. N.V. | The Independents

Other related companies as Volckaert Robert: Vangheluwe Metaalbewerking | Telimmo BVBA | Mutualia | G.I.M.V. N.V. | The Independents

Volckaert Robert is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Volckaert Robert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07350097656. Het bedrijf Volckaert Robert bevindt zich op het adres: Elisabethlaan 25 Bus 1,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Volckaert Robert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volckaert Robert is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volckaert Robert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volckaert Robert, openstaande posities, locatie van Volckaert Robert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volckaert Robert is a company, that was registered 1989 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Volckaert Robert, company assigned to the tax number BE07350097656. The company Volckaert Robert is located at the address: Elisabethlaan 25 Bus 1,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Volckaert Robert were not found.
The main activity of Volckaert Robert is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Volckaert Robert is not available. You also can look at reviews of Volckaert Robert, open positions, location of Volckaert Robert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volckaert Robert, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volckaert Robert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volckaert Robert, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volckaert Robert, employees, financial statistics.