Vangheluwe Metaalbewerking

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Vangheluwe Metaalbewerking
Private companiesMiscellaneous Retail • Vangheluwe Metaalbewerking

Contactgegevens Vangheluwe Metaalbewerking: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vangheluwe Metaalbewerking: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vangheluwe Metaalbewerking

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Industrieweg 39,8800, België

Telefoon (phone): 051 26 46 00 051 26 46 00

Fax (fax): 051 26 46 09 051 26 46 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vangheluwe Metaalbewerking: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vangheluwe Metaalbewerking"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vangheluwe Metaalbewerking"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vangheluwe Metaalbewerking, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vangheluwe Metaalbewerking. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vangheluwe Metaalbewerking, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vangheluwe Metaalbewerking. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vangheluwe Metaalbewerking
Products information Vangheluwe Metaalbewerking

BTW identificatienummer (tax): BE01211212158
Ondernemingsnummer: 5563720703
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vangheluwe Metaalbewerking zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vangheluwe Metaalbewerking
(Get full report from official database of BE for Vangheluwe Metaalbewerking)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vangheluwe Metaalbewerking
Addition kinds of activities for Vangheluwe Metaalbewerking

1795. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
14299907. Mica schist, verpletterd en gebroken-steengroeven | Mica schist, crushed and broken-quarrying
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
31110100. Paardensportproducten | Equestrian leather products
50910300. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies

Werken bij Vangheluwe Metaalbewerking: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vangheluwe Metaalbewerking: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vangheluwe Metaalbewerking. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vangheluwe Metaalbewerking. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Cardriver (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Junior .NET developer (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Net-IT

    Type: Vaste Job

    Je bent op zoek naar een (eerste) professionele uitdaging als .Net Developer. We luisteren naar wat jij wilt maken van je carrière en geven je de kansen en ondersteuning om jezelf volledig te ontplooien. Je komt terecht in een team van enthousiaste personen die zichzelf en elkaar steeds op de hoogte houden van de laatste technologische innovaties.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van Vangheluwe Metaalbewerking in sociale netwerken
Look for responds of Vangheluwe Metaalbewerking in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vangheluwe Metaalbewerking. Laat een reactie achter voor Vangheluwe Metaalbewerking. Vangheluwe Metaalbewerking bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vangheluwe Metaalbewerking. Leave a respond for Vangheluwe Metaalbewerking. Vangheluwe Metaalbewerking on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vangheluwe Metaalbewerking op de google maps. Adres en contacten Vangheluwe Metaalbewerking
Location of Vangheluwe Metaalbewerking on the google maps. Address and contacts of Vangheluwe Metaalbewerking

Andere gerelateerde bedrijven als come Vangheluwe Metaalbewerking Vangheluwe Metaalbewerking: Prof-Fisc | AIMS INTERNATIONAL | Security @ Stake | Antec Engineering | Agimex bvba

Other related companies as Vangheluwe Metaalbewerking: Prof-Fisc | AIMS INTERNATIONAL | Security @ Stake | Antec Engineering | Agimex bvba

Vangheluwe Metaalbewerking is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Vangheluwe Metaalbewerking, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01211212158. Het bedrijf Vangheluwe Metaalbewerking bevindt zich op het adres: Industrieweg 39,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vangheluwe Metaalbewerking zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vangheluwe Metaalbewerking is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vangheluwe Metaalbewerking is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vangheluwe Metaalbewerking, openstaande posities, locatie van Vangheluwe Metaalbewerking op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vangheluwe Metaalbewerking is a company, that was registered 1998 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Vangheluwe Metaalbewerking, company assigned to the tax number BE01211212158. The company Vangheluwe Metaalbewerking is located at the address: Industrieweg 39,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vangheluwe Metaalbewerking were not found.
The main activity of Vangheluwe Metaalbewerking is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vangheluwe Metaalbewerking is not available. You also can look at reviews of Vangheluwe Metaalbewerking, open positions, location of Vangheluwe Metaalbewerking on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vangheluwe Metaalbewerking, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vangheluwe Metaalbewerking, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vangheluwe Metaalbewerking, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vangheluwe Metaalbewerking, employees, financial statistics.