MULTI AIR CLEAN

Contactgegevens MULTI AIR CLEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MULTI AIR CLEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MULTI AIR CLEAN

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Stokstraat 26,9770, België

Telefoon (phone): 09 333 73 35 09 333 73 35

Fax (fax): 09 333 73 30 09 333 73 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MULTI AIR CLEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MULTI AIR CLEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MULTI AIR CLEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MULTI AIR CLEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MULTI AIR CLEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MULTI AIR CLEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MULTI AIR CLEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MULTI AIR CLEAN
Products information MULTI AIR CLEAN

BTW identificatienummer (tax): BE07692871093
Ondernemingsnummer: 5812835693
Hoofdstad (capital): 587,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MULTI AIR CLEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MULTI AIR CLEAN
(Get full report from official database of BE for MULTI AIR CLEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MULTI AIR CLEAN
Addition kinds of activities for MULTI AIR CLEAN

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
15219901. Nieuwbouw, eengezinswoningen | New construction, single-family houses
23110200. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted

Werken bij MULTI AIR CLEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MULTI AIR CLEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MULTI AIR CLEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MULTI AIR CLEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van MULTI AIR CLEAN in sociale netwerken
Look for responds of MULTI AIR CLEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MULTI AIR CLEAN. Laat een reactie achter voor MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MULTI AIR CLEAN. Leave a respond for MULTI AIR CLEAN. MULTI AIR CLEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MULTI AIR CLEAN op de google maps. Adres en contacten MULTI AIR CLEAN
Location of MULTI AIR CLEAN on the google maps. Address and contacts of MULTI AIR CLEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MULTI AIR CLEAN MULTI AIR CLEAN: B.B.t. NV | Gutenberg Binderij NV | Sigga | Copy 2000 | Rotthier

Other related companies as MULTI AIR CLEAN: B.B.t. NV | Gutenberg Binderij NV | Sigga | Copy 2000 | Rotthier

MULTI AIR CLEAN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is MULTI AIR CLEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07692871093. Het bedrijf MULTI AIR CLEAN bevindt zich op het adres: Stokstraat 26,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 587,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MULTI AIR CLEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MULTI AIR CLEAN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MULTI AIR CLEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MULTI AIR CLEAN, openstaande posities, locatie van MULTI AIR CLEAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MULTI AIR CLEAN is a company, that was registered 2014 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is MULTI AIR CLEAN, company assigned to the tax number BE07692871093. The company MULTI AIR CLEAN is located at the address: Stokstraat 26,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 587,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MULTI AIR CLEAN were not found.
The main activity of MULTI AIR CLEAN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MULTI AIR CLEAN is not available. You also can look at reviews of MULTI AIR CLEAN, open positions, location of MULTI AIR CLEAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MULTI AIR CLEAN, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MULTI AIR CLEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MULTI AIR CLEAN, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MULTI AIR CLEAN, employees, financial statistics.