S.B.T.C.-SOTRAMAR NV

Contactgegevens S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.B.T.C.-SOTRAMAR NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Brouwersvliet 25-27,2000, België

Telefoon (phone): 03 240 16 16 03 240 16 16

Fax (fax): 03 240 17 30 03 240 17 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.B.T.C.-SOTRAMAR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.B.T.C.-SOTRAMAR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.B.T.C.-SOTRAMAR NV
Products information S.B.T.C.-SOTRAMAR NV

BTW identificatienummer (tax): BE01188964843
Ondernemingsnummer: 5918304443
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in S.B.T.C.-SOTRAMAR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.B.T.C.-SOTRAMAR NV
(Get full report from official database of BE for S.B.T.C.-SOTRAMAR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.B.T.C.-SOTRAMAR NV
Addition kinds of activities for S.B.T.C.-SOTRAMAR NV

225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
52310201. Verf | Paint
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • productie medewerker vakantie job September Bd myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    Als productie medewerker bij BD My Shopi sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Je taken als productie medewerker zijn: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorg dragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen Je werkt als productie medewerker / inpakker in 2 ploegen of vaste nachtploeg

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV in sociale netwerken
Look for responds of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Laat een reactie achter voor S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. S.B.T.C.-SOTRAMAR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. Leave a respond for S.B.T.C.-SOTRAMAR NV. S.B.T.C.-SOTRAMAR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.B.T.C.-SOTRAMAR NV op de google maps. Adres en contacten S.B.T.C.-SOTRAMAR NV
Location of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV on the google maps. Address and contacts of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come S.B.T.C.-SOTRAMAR NV S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: COCCA'S BASIC | UCAD NV | TRAVAIL & VIE ASBL | Euro 2000 | Scheerlinck-De Troyer VOF

Other related companies as S.B.T.C.-SOTRAMAR NV: COCCA'S BASIC | UCAD NV | TRAVAIL & VIE ASBL | Euro 2000 | Scheerlinck-De Troyer VOF

S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01188964843. Het bedrijf S.B.T.C.-SOTRAMAR NV bevindt zich op het adres: Brouwersvliet 25-27,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in S.B.T.C.-SOTRAMAR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, openstaande posities, locatie van S.B.T.C.-SOTRAMAR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, company assigned to the tax number BE01188964843. The company S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is located at the address: Brouwersvliet 25-27,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in S.B.T.C.-SOTRAMAR NV were not found.
The main activity of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV is not available. You also can look at reviews of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, open positions, location of S.B.T.C.-SOTRAMAR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.B.T.C.-SOTRAMAR NV, employees, financial statistics.