PGA-Portugalia Airlines

Contactgegevens PGA-Portugalia Airlines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PGA-Portugalia Airlines: address, phone, fax, email, website, opening hours

PGA-Portugalia Airlines

Regio (region): ZAVENTEM, België

Adres (address): BRUSSELS NATIONAL AIRPORT BOX 11,1930, België

Telefoon (phone): 02 753 24 43; 02 753 24 44; 0800 500 90 02 753 24 43; 02 753 24 44; 0800 500 90

Fax (fax): 02 753 24 45 02 753 24 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PGA-Portugalia Airlines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PGA-Portugalia Airlines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PGA-Portugalia Airlines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PGA-Portugalia Airlines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PGA-Portugalia Airlines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PGA-Portugalia Airlines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PGA-Portugalia Airlines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PGA-Portugalia Airlines
Products information PGA-Portugalia Airlines

BTW identificatienummer (tax): BE03841888427
Ondernemingsnummer: 6746398925
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PGA-Portugalia Airlines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PGA-Portugalia Airlines
(Get full report from official database of BE for PGA-Portugalia Airlines)

Aanvulling soorten activiteiten voor PGA-Portugalia Airlines
Addition kinds of activities for PGA-Portugalia Airlines

209103. Vis, ingeblikt en genezen | Fish, canned and cured
26720107. Zeep geïmpregneerde papieren en papier wasdoeken | Soap impregnated papers and paper washcloths
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
35310812. Sneeuwploegen bijlagen | Snow plow attachments
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts

Werken bij PGA-Portugalia Airlines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PGA-Portugalia Airlines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PGA-Portugalia Airlines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PGA-Portugalia Airlines. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Voltijdse Receptionist(e) te Zaventem (ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE))

    Regio: ZAVENTEM (CORPORATE VILLAGE)

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten in Zaventem (Leonardo Da Vincilaan) zijn we op zoek naar een receptionist(e) die op een professionele manier de volgende klassieke receptietaken beheert: ontvangst van bezoekers telefonische communicaties (in en out) beheer en reservatie van vergaderzalen beheer van post (frankeren, verzenden, inkomende pakjes registreren) beheer van DHL-zendingen aanmaken van badges bestellen van catering (broodjes, dranken) facility coördinatie allerlei administratieve taken Er wordt gemiddeld 38 u per week gewerkt, in vast uurrooster: van 08u30 tot 17:00 u met een middagpauze en op vrijdag tot 16 u.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een woonzorgcentrum en een ziekenhuis in Halle zoeken wij gemotiveerde verpleegkundigen, die regelmatig nachten willen bijwerken. Spreekt dit jou aan, neem dan zeker contact met ons op! Zowel interimverpleegkundigen als freelancers komen in aanmerking!

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van PGA-Portugalia Airlines in sociale netwerken
Look for responds of PGA-Portugalia Airlines in social networks

Lees alle opmerkingen voor PGA-Portugalia Airlines. Laat een reactie achter voor PGA-Portugalia Airlines. PGA-Portugalia Airlines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PGA-Portugalia Airlines. Leave a respond for PGA-Portugalia Airlines. PGA-Portugalia Airlines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PGA-Portugalia Airlines op de google maps. Adres en contacten PGA-Portugalia Airlines
Location of PGA-Portugalia Airlines on the google maps. Address and contacts of PGA-Portugalia Airlines

Andere gerelateerde bedrijven als come PGA-Portugalia Airlines PGA-Portugalia Airlines: Freemac BVBA | SPOTLIGHT ON DANCING | Martens N | A.c.l. Bvba | MRI - THE TALENT GALLERY

Other related companies as PGA-Portugalia Airlines: Freemac BVBA | SPOTLIGHT ON DANCING | Martens N | A.c.l. Bvba | MRI - THE TALENT GALLERY

PGA-Portugalia Airlines is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio ZAVENTEM, België. De volledige naam van het bedrijf is PGA-Portugalia Airlines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03841888427. Het bedrijf PGA-Portugalia Airlines bevindt zich op het adres: BRUSSELS NATIONAL AIRPORT BOX 11,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 702,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PGA-Portugalia Airlines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PGA-Portugalia Airlines is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PGA-Portugalia Airlines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PGA-Portugalia Airlines, openstaande posities, locatie van PGA-Portugalia Airlines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PGA-Portugalia Airlines is a company, that was registered 2004 in ZAVENTEM region, Belgium. Full name of company is PGA-Portugalia Airlines, company assigned to the tax number BE03841888427. The company PGA-Portugalia Airlines is located at the address: BRUSSELS NATIONAL AIRPORT BOX 11,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 702,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PGA-Portugalia Airlines were not found.
The main activity of PGA-Portugalia Airlines is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PGA-Portugalia Airlines is not available. You also can look at reviews of PGA-Portugalia Airlines, open positions, location of PGA-Portugalia Airlines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PGA-Portugalia Airlines, ZAVENTEM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PGA-Portugalia Airlines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PGA-Portugalia Airlines, ZAVENTEM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PGA-Portugalia Airlines, employees, financial statistics.