Freemac BVBA

Contactgegevens Freemac BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freemac BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freemac BVBA

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Eikendreef 40,2310, België

Telefoon (phone): 03 311 74 65 03 311 74 65

Fax (fax): 03 309 98 33 03 309 98 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freemac BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freemac BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freemac BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freemac BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freemac BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freemac BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freemac BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freemac BVBA
Products information Freemac BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03150024414
Ondernemingsnummer: 2329071044
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 200,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Freemac BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freemac BVBA
(Get full report from official database of BE for Freemac BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freemac BVBA
Addition kinds of activities for Freemac BVBA

384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
391401. Zilverwerk | Silverware
422500. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
737401. Computerverwerking | Computer processing services
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
38619907. Stereopticons | Stereopticons

Werken bij Freemac BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freemac BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freemac BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freemac BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Onderhoudsmecancien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in ondrehoud en reparaties van schepen en yachts! We zijn opzoek naar een mecanicien voor het onderhoud te doen van verschillende machines. Vooral van draaibanken, frees- en slijpmachines.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • Metaalbewerker gezocht regio Aalter. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je taken binnen het bedrijf als metaalbewerker zijn het maken en herstellen van de aanwezige machines. Maar ook het vervaardigen van machines, instaleren van industriële instalaties en het lezen van technische plannen. Hiervoor is kunnen lassen een vereiste. Deze job bevat veel variatie, en is zeker geen seriewerk. Optie vast.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Freemac BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Freemac BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freemac BVBA. Laat een reactie achter voor Freemac BVBA. Freemac BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freemac BVBA. Leave a respond for Freemac BVBA. Freemac BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freemac BVBA op de google maps. Adres en contacten Freemac BVBA
Location of Freemac BVBA on the google maps. Address and contacts of Freemac BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Freemac BVBA Freemac BVBA: Schoorbakkehoeve | SMIDT-IMEX BVBA | LURQUIN & Zn BVBA | Degen Emballages SA | PATRICK COCRIAMONT

Other related companies as Freemac BVBA: Schoorbakkehoeve | SMIDT-IMEX BVBA | LURQUIN & Zn BVBA | Degen Emballages SA | PATRICK COCRIAMONT

Freemac BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Freemac BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03150024414. Het bedrijf Freemac BVBA bevindt zich op het adres: Eikendreef 40,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 200,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Freemac BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freemac BVBA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freemac BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freemac BVBA, openstaande posities, locatie van Freemac BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Freemac BVBA is a company, that was registered 1998 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is Freemac BVBA, company assigned to the tax number BE03150024414. The company Freemac BVBA is located at the address: Eikendreef 40,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 200,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Freemac BVBA were not found.
The main activity of Freemac BVBA is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Freemac BVBA is not available. You also can look at reviews of Freemac BVBA, open positions, location of Freemac BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freemac BVBA, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freemac BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freemac BVBA, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freemac BVBA, employees, financial statistics.