Abatir

Contactgegevens Abatir: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abatir: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abatir

Regio (region): Mons (Nimy), België

Adres (address): Quai des Anglais 44,7020, België

Telefoon (phone): 065 34 64 57; 065 36 00 80; 065 34 07 21 065 34 64 57; 065 36 00 80; 065 34 07 21

Fax (fax): 065 36 00 80 065 36 00 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abatir: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abatir"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abatir"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abatir, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abatir. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abatir, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abatir. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abatir
Products information Abatir

BTW identificatienummer (tax): BE07267425537
Ondernemingsnummer: 9038146972
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Abatir zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abatir
(Get full report from official database of BE for Abatir)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abatir
Addition kinds of activities for Abatir

20489907. Voedingssupplementen | Feed supplements
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
31610000. Bagage | Luggage
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
56419902. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij Abatir: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abatir: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abatir. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abatir. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

 • Tankcontainerhersteller (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

 • Labo medewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Konvert Interim Diest

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Kinderpsychiater (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van Abatir in sociale netwerken
Look for responds of Abatir in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abatir. Laat een reactie achter voor Abatir. Abatir bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abatir. Leave a respond for Abatir. Abatir on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abatir op de google maps. Adres en contacten Abatir
Location of Abatir on the google maps. Address and contacts of Abatir

Andere gerelateerde bedrijven als come Abatir Abatir: KNOLL INTERNATIONAL | Leefschool De Zonnewijzer | Bauche Frères | AC Computers | DEPRE, GEORGES

Other related companies as Abatir: KNOLL INTERNATIONAL | Leefschool De Zonnewijzer | Bauche Frères | AC Computers | DEPRE, GEORGES

Abatir is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Mons (Nimy), België. De volledige naam van het bedrijf is Abatir, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07267425537. Het bedrijf Abatir bevindt zich op het adres: Quai des Anglais 44,7020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Abatir zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abatir is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abatir is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abatir, openstaande posities, locatie van Abatir op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abatir is a company, that was registered 1986 in Mons (Nimy) region, Belgium. Full name of company is Abatir, company assigned to the tax number BE07267425537. The company Abatir is located at the address: Quai des Anglais 44,7020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Abatir were not found.
The main activity of Abatir is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abatir is not available. You also can look at reviews of Abatir, open positions, location of Abatir on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abatir, Mons (Nimy): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abatir, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abatir, Mons (Nimy): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abatir, employees, financial statistics.