Artiliège

Contactgegevens Artiliège: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artiliège: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artiliège

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Rue Grétry 217,4020, België

Telefoon (phone): 04 341 44 91 04 341 44 91

Fax (fax): 04 341 51 39 04 341 51 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artiliège: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artiliège"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artiliège"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artiliège, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artiliège. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artiliège, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artiliège. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artiliège
Products information Artiliège

BTW identificatienummer (tax): BE01502075195
Ondernemingsnummer: 1261199951
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Artiliège zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artiliège
(Get full report from official database of BE for Artiliège)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artiliège
Addition kinds of activities for Artiliège

263102. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft

Werken bij Artiliège: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artiliège: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artiliège. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artiliège. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van Artiliège in sociale netwerken
Look for responds of Artiliège in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artiliège. Laat een reactie achter voor Artiliège. Artiliège bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artiliège. Leave a respond for Artiliège. Artiliège on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artiliège op de google maps. Adres en contacten Artiliège
Location of Artiliège on the google maps. Address and contacts of Artiliège

Andere gerelateerde bedrijven als come Artiliège Artiliège: Association Indépendante d'Experts Comptables | TEKTRONIX-ART'ICLES | Culligan NV | BULSKAMPVELD BVBA BVBA | Consulta Belgium N.V.

Other related companies as Artiliège: Association Indépendante d'Experts Comptables | TEKTRONIX-ART'ICLES | Culligan NV | BULSKAMPVELD BVBA BVBA | Consulta Belgium N.V.

Artiliège is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is Artiliège, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01502075195. Het bedrijf Artiliège bevindt zich op het adres: Rue Grétry 217,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Artiliège zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artiliège is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artiliège is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artiliège, openstaande posities, locatie van Artiliège op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artiliège is a company, that was registered 2004 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is Artiliège, company assigned to the tax number BE01502075195. The company Artiliège is located at the address: Rue Grétry 217,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Artiliège were not found.
The main activity of Artiliège is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Artiliège is not available. You also can look at reviews of Artiliège, open positions, location of Artiliège on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artiliège, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artiliège, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artiliège, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artiliège, employees, financial statistics.