Association Indépendante d'Experts Comptables

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Association Indépendante d'Experts Comptables
Private companiesTobacco Products • Association Indépendante d'Experts Comptables

Contactgegevens Association Indépendante d'Experts Comptables: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Indépendante d'Experts Comptables: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Indépendante d'Experts Comptables

Regio (region): Brussel (Koekelberg), België

Adres (address): Kasteellaan 58,1081, België

Telefoon (phone): 02 735 81 71 02 735 81 71

Fax (fax): 02 732 63 30 02 732 63 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Indépendante d'Experts Comptables: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Indépendante d'Experts Comptables"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Indépendante d'Experts Comptables"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Indépendante d'Experts Comptables, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Indépendante d'Experts Comptables. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Indépendante d'Experts Comptables, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Indépendante d'Experts Comptables. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Indépendante d'Experts Comptables
Products information Association Indépendante d'Experts Comptables

BTW identificatienummer (tax): BE06623626708
Ondernemingsnummer: 3076965332
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Association Indépendante d'Experts Comptables zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Indépendante d'Experts Comptables
(Get full report from official database of BE for Association Indépendante d'Experts Comptables)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Indépendante d'Experts Comptables
Addition kinds of activities for Association Indépendante d'Experts Comptables

5182. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
17919902. Betonversterking, plaatsing van | Concrete reinforcement, placing of
20370202. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
23890104. Regalia | Regalia
33510102. Bekers, primer en patroon: koper en koperlegering | Cups, primer and cartridge: copper and copper alloy
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
59991104. Huisdieren | Pets
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij Association Indépendante d'Experts Comptables: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Indépendante d'Experts Comptables: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Indépendante d'Experts Comptables. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Indépendante d'Experts Comptables. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Host/hostesses en promoteam (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van Association Indépendante d'Experts Comptables in sociale netwerken
Look for responds of Association Indépendante d'Experts Comptables in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Indépendante d'Experts Comptables. Laat een reactie achter voor Association Indépendante d'Experts Comptables. Association Indépendante d'Experts Comptables bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Indépendante d'Experts Comptables. Leave a respond for Association Indépendante d'Experts Comptables. Association Indépendante d'Experts Comptables on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Indépendante d'Experts Comptables op de google maps. Adres en contacten Association Indépendante d'Experts Comptables
Location of Association Indépendante d'Experts Comptables on the google maps. Address and contacts of Association Indépendante d'Experts Comptables

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Indépendante d'Experts Comptables Association Indépendante d'Experts Comptables: DE BIE - VEBA NV | FITNESS | Lesley's Music Store BVBA | Congo Transferts | Interservice N.V.

Other related companies as Association Indépendante d'Experts Comptables: DE BIE - VEBA NV | FITNESS | Lesley's Music Store BVBA | Congo Transferts | Interservice N.V.

Association Indépendante d'Experts Comptables is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Koekelberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Association Indépendante d'Experts Comptables, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06623626708. Het bedrijf Association Indépendante d'Experts Comptables bevindt zich op het adres: Kasteellaan 58,1081. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Association Indépendante d'Experts Comptables zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Indépendante d'Experts Comptables is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Indépendante d'Experts Comptables is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Indépendante d'Experts Comptables, openstaande posities, locatie van Association Indépendante d'Experts Comptables op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Association Indépendante d'Experts Comptables is a company, that was registered 2005 in Brussel (Koekelberg) region, Belgium. Full name of company is Association Indépendante d'Experts Comptables, company assigned to the tax number BE06623626708. The company Association Indépendante d'Experts Comptables is located at the address: Kasteellaan 58,1081. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Association Indépendante d'Experts Comptables were not found.
The main activity of Association Indépendante d'Experts Comptables is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Indépendante d'Experts Comptables is not available. You also can look at reviews of Association Indépendante d'Experts Comptables, open positions, location of Association Indépendante d'Experts Comptables on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Indépendante d'Experts Comptables, Brussel (Koekelberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Indépendante d'Experts Comptables, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Indépendante d'Experts Comptables, Brussel (Koekelberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Indépendante d'Experts Comptables, employees, financial statistics.