DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Contactgegevens DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Oudestraat 91,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 46 86 03 825 46 86

Fax (fax): 03 828 43 19 03 828 43 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Products information DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08323760986
Ondernemingsnummer: 7868652343
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
(Get full report from official database of BE for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Addition kinds of activities for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
28190803. silicofluoriden | Silicofluorides
30520105. Tuinslang, rubber | Garden hose, rubber
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles

Werken bij DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker Regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een koeltechnieker dat technische installaties van grote utiliteitsgebouwen kan beheren. Met beheren bedoelen we natuurlijk ook dat deze installaties onderhouden en geoptimaliseerd moeten worden . Als Koeltechnieker begrijp je wel dat technische installaties heel divers kunnen zijn, gaande van elektrische, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire tot (brand)beveiligingsinstallaties. Dankzij ons gedreven, technisch onderlegd en klantvriendelijk team van HVAC-specialisten slagen we erin om langetermijnrelaties uit te bouwen met zeer uiteenlopende bedrijven. Zo blijven we groeien en daarom zijn we op zoek naar een bijkomende ervaren.

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Laat een reactie achter voor DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. Leave a respond for DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA. DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA op de google maps. Adres en contacten DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA
Location of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on the google maps. Address and contacts of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: PMA | De Meyer Francis Verzekeringen BVBA | Centraplast nv | Evrard Semences | Georgescu Lucretiu Daniel

Other related companies as DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA: PMA | De Meyer Francis Verzekeringen BVBA | Centraplast nv | Evrard Semences | Georgescu Lucretiu Daniel

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08323760986. Het bedrijf DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA bevindt zich op het adres: Oudestraat 91,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, openstaande posities, locatie van DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, company assigned to the tax number BE08323760986. The company DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is located at the address: Oudestraat 91,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA were not found.
The main activity of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA is not available. You also can look at reviews of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, open positions, location of DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE FEYTER L LOODGIETERIJ BVBA, employees, financial statistics.