AXA-THERM

Contactgegevens AXA-THERM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA-THERM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA-THERM

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Molenweg 30,1640, België

Telefoon (phone): 02 381 05 61; 0475 75 00 67 02 381 05 61; 0475 75 00 67

Fax (fax): 02 381 03 61 02 381 03 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA-THERM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA-THERM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA-THERM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA-THERM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA-THERM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA-THERM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA-THERM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA-THERM
Products information AXA-THERM

BTW identificatienummer (tax): BE06144073486
Ondernemingsnummer: 3720214843
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AXA-THERM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA-THERM
(Get full report from official database of BE for AXA-THERM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA-THERM
Addition kinds of activities for AXA-THERM

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
38250240. Tube testers | Tube testers
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
86610114. Verbond en evangelische kerk | Covenant and evangelical church
87489907. Verlichtingskonsultant | Lighting consultant

Werken bij AXA-THERM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA-THERM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA-THERM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA-THERM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Project Consultant : Customer Service (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project zijn we op zoek naar een meertalige Customer Service Professional voor een internationaal productiebedrijf regio Lokeren. Je beheert je eigen klantenportefeuille en staat in voor de orderintake (in Navision) en de administratie hiervan, die je nauwgezet opvolgt tot levering. Je houdt een duidelijk overzicht van het stockniveau door nauw samen te werken met je collega's van Logistiek & Planning. Je ontvangt en registreert klachten en zorgt ervoor dat ze binnen de tijd worden behandeld door de juiste persoon of departement. Met je zin voor initiatief heb je oog voor het optimaliseren van processen en formuleer je verbetervoorstellen voor jouw dienst. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever, Sales Talents, die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: Customer Service Representative Internal Sales Support  Sales Assistant Internal Sales Representative  Internal Account Manager Sales & Marketing Assistant

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • opdiener - opdienster voor het weekend (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: POPULIERENHOF

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten bedienen, afruimen, betalingen ontvangen.

Zoek naar antwoorden van AXA-THERM in sociale netwerken
Look for responds of AXA-THERM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA-THERM. Laat een reactie achter voor AXA-THERM. AXA-THERM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA-THERM. Leave a respond for AXA-THERM. AXA-THERM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA-THERM op de google maps. Adres en contacten AXA-THERM
Location of AXA-THERM on the google maps. Address and contacts of AXA-THERM

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA-THERM AXA-THERM: ALBEL-GIGA SA | Jodeco | Dimed Electronic Engineering N.V. | Graphicomp N.V | Marc Pirotte

Other related companies as AXA-THERM: ALBEL-GIGA SA | Jodeco | Dimed Electronic Engineering N.V. | Graphicomp N.V | Marc Pirotte

AXA-THERM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA-THERM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144073486. Het bedrijf AXA-THERM bevindt zich op het adres: Molenweg 30,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AXA-THERM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA-THERM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA-THERM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA-THERM, openstaande posities, locatie van AXA-THERM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXA-THERM is a company, that was registered 1996 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is AXA-THERM, company assigned to the tax number BE06144073486. The company AXA-THERM is located at the address: Molenweg 30,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AXA-THERM were not found.
The main activity of AXA-THERM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA-THERM is not available. You also can look at reviews of AXA-THERM, open positions, location of AXA-THERM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA-THERM, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA-THERM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA-THERM, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA-THERM, employees, financial statistics.