Radio Minerva

Contactgegevens Radio Minerva: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Radio Minerva: address, phone, fax, email, website, opening hours

Radio Minerva

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Wandeldijk 20,2050, België

Telefoon (phone): 03 219 17 27; 03 219 60 30 03 219 17 27; 03 219 60 30

Fax (fax): 03 219 71 36 03 219 71 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Radio Minerva: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Radio Minerva"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Radio Minerva"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Radio Minerva, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Radio Minerva. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Radio Minerva, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Radio Minerva. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Radio Minerva
Products information Radio Minerva

BTW identificatienummer (tax): BE07046875000
Ondernemingsnummer: 2442230224
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Radio Minerva zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Radio Minerva
(Get full report from official database of BE for Radio Minerva)

Aanvulling soorten activiteiten voor Radio Minerva
Addition kinds of activities for Radio Minerva

513605. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
07230202. Corn shelling diensten | Corn shelling services
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
35549905. Fourdrinier machines, papierproductie | Fourdrinier machines, paper manufacturing
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric
37140125. Waterpomp, motorvoertuig | Water pump, motor vehicle
47310101. Agenten, verzending | Agents, shipping
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Radio Minerva: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Radio Minerva: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Radio Minerva. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Radio Minerva. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van Radio Minerva in sociale netwerken
Look for responds of Radio Minerva in social networks

Lees alle opmerkingen voor Radio Minerva. Laat een reactie achter voor Radio Minerva. Radio Minerva bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Radio Minerva. Leave a respond for Radio Minerva. Radio Minerva on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Radio Minerva op de google maps. Adres en contacten Radio Minerva
Location of Radio Minerva on the google maps. Address and contacts of Radio Minerva

Andere gerelateerde bedrijven als come Radio Minerva Radio Minerva: CGS Granulats SA | Repro Merksem | Morial BVBA | De Ceuster Meststoffen NV | NICOLAS TRUYENS

Other related companies as Radio Minerva: CGS Granulats SA | Repro Merksem | Morial BVBA | De Ceuster Meststoffen NV | NICOLAS TRUYENS

Radio Minerva is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Radio Minerva, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07046875000. Het bedrijf Radio Minerva bevindt zich op het adres: Wandeldijk 20,2050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Radio Minerva zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Radio Minerva is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Radio Minerva is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Radio Minerva, openstaande posities, locatie van Radio Minerva op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Radio Minerva is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Radio Minerva, company assigned to the tax number BE07046875000. The company Radio Minerva is located at the address: Wandeldijk 20,2050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Radio Minerva were not found.
The main activity of Radio Minerva is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Radio Minerva is not available. You also can look at reviews of Radio Minerva, open positions, location of Radio Minerva on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Radio Minerva, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Radio Minerva, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Radio Minerva, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Radio Minerva, employees, financial statistics.