NICOLAS TRUYENS

Contactgegevens NICOLAS TRUYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLAS TRUYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLAS TRUYENS

Regio (region): SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE, België

Adres (address): SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE België

Telefoon (phone): +32(52)345204 +32(52)345204

Fax (fax): +32 (11) 553-42-20 +32 (11) 553-42-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLAS TRUYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLAS TRUYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLAS TRUYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLAS TRUYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLAS TRUYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLAS TRUYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLAS TRUYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLAS TRUYENS
Products information NICOLAS TRUYENS

BTW identificatienummer (tax): BE04147308349
Ondernemingsnummer: 6656311035
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 613,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in NICOLAS TRUYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLAS TRUYENS
(Get full report from official database of BE for NICOLAS TRUYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLAS TRUYENS
Addition kinds of activities for NICOLAS TRUYENS

33120300. Primaire afgewerkte of halfgevormde vormen | Primary finished or semifinished shapes
35720200. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
42159901. Fietsleveringsdienst | Bicycle delivery service

Werken bij NICOLAS TRUYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLAS TRUYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLAS TRUYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLAS TRUYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van NICOLAS TRUYENS in sociale netwerken
Look for responds of NICOLAS TRUYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLAS TRUYENS. Laat een reactie achter voor NICOLAS TRUYENS. NICOLAS TRUYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLAS TRUYENS. Leave a respond for NICOLAS TRUYENS. NICOLAS TRUYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLAS TRUYENS op de google maps. Adres en contacten NICOLAS TRUYENS
Location of NICOLAS TRUYENS on the google maps. Address and contacts of NICOLAS TRUYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLAS TRUYENS NICOLAS TRUYENS: Charmy Couture NV | Aveco BVBA | Belgian United | Maenhaut | Marc Goldwasser

Other related companies as NICOLAS TRUYENS: Charmy Couture NV | Aveco BVBA | Belgian United | Maenhaut | Marc Goldwasser

NICOLAS TRUYENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLAS TRUYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147308349. Het bedrijf NICOLAS TRUYENS bevindt zich op het adres: SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 613,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NICOLAS TRUYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLAS TRUYENS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLAS TRUYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLAS TRUYENS, openstaande posities, locatie van NICOLAS TRUYENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NICOLAS TRUYENS is a company, that was registered 1987 in SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE region, Belgium. Full name of company is NICOLAS TRUYENS, company assigned to the tax number BE04147308349. The company NICOLAS TRUYENS is located at the address: SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 613,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NICOLAS TRUYENS were not found.
The main activity of NICOLAS TRUYENS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLAS TRUYENS is not available. You also can look at reviews of NICOLAS TRUYENS, open positions, location of NICOLAS TRUYENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLAS TRUYENS, SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLAS TRUYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLAS TRUYENS, SINT-URSMARUSSTRAAT 62 - BAASRODE O.-VL. BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLAS TRUYENS, employees, financial statistics.