Engels Gebr NV

Contactgegevens Engels Gebr NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Engels Gebr NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Engels Gebr NV

Regio (region): Roeselare (Rumbeke), België

Adres (address): Sint-Eloois-Winkelsestraat 86,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 72 71; 051 24 70 89; 051 24 75 50 051 20 72 71; 051 24 70 89; 051 24 75 50

Fax (fax): 051 24 47 35 051 24 47 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Engels Gebr NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Engels Gebr NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Engels Gebr NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Engels Gebr NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Engels Gebr NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Engels Gebr NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Engels Gebr NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Engels Gebr NV
Products information Engels Gebr NV

BTW identificatienummer (tax): BE06564300537
Ondernemingsnummer: 1022521972
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Engels Gebr NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Engels Gebr NV
(Get full report from official database of BE for Engels Gebr NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Engels Gebr NV
Addition kinds of activities for Engels Gebr NV

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35329900. Mijnbouwmachines, niet inbegrepen | Mining machinery, nec
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores

Werken bij Engels Gebr NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Engels Gebr NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Engels Gebr NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Engels Gebr NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van Engels Gebr NV in sociale netwerken
Look for responds of Engels Gebr NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Engels Gebr NV. Laat een reactie achter voor Engels Gebr NV. Engels Gebr NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Engels Gebr NV. Leave a respond for Engels Gebr NV. Engels Gebr NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Engels Gebr NV op de google maps. Adres en contacten Engels Gebr NV
Location of Engels Gebr NV on the google maps. Address and contacts of Engels Gebr NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Engels Gebr NV Engels Gebr NV: Air Mind | Lebon G | Plastics Wauters SA | Robrecht Fabienne | U.B.G. COMPAGNY

Other related companies as Engels Gebr NV: Air Mind | Lebon G | Plastics Wauters SA | Robrecht Fabienne | U.B.G. COMPAGNY

Engels Gebr NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Roeselare (Rumbeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Engels Gebr NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564300537. Het bedrijf Engels Gebr NV bevindt zich op het adres: Sint-Eloois-Winkelsestraat 86,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Engels Gebr NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Engels Gebr NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Engels Gebr NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Engels Gebr NV, openstaande posities, locatie van Engels Gebr NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Engels Gebr NV is a company, that was registered 1998 in Roeselare (Rumbeke) region, Belgium. Full name of company is Engels Gebr NV, company assigned to the tax number BE06564300537. The company Engels Gebr NV is located at the address: Sint-Eloois-Winkelsestraat 86,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Engels Gebr NV were not found.
The main activity of Engels Gebr NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Engels Gebr NV is not available. You also can look at reviews of Engels Gebr NV, open positions, location of Engels Gebr NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Engels Gebr NV, Roeselare (Rumbeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Engels Gebr NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Engels Gebr NV, Roeselare (Rumbeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Engels Gebr NV, employees, financial statistics.