U.B.G. COMPAGNY

Contactgegevens U.B.G. COMPAGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U.B.G. COMPAGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

U.B.G. COMPAGNY

Regio (region): BRUXELLES, BRUXELLES 1180 - BE, België

Adres (address): AVENUE CHATEAU DE WALZIN 16, België

Telefoon (phone): 32 2 343 64 61 32 2 343 64 61

Fax (fax): +32 (67) 598-59-61 +32 (67) 598-59-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U.B.G. COMPAGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U.B.G. COMPAGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U.B.G. COMPAGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U.B.G. COMPAGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U.B.G. COMPAGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U.B.G. COMPAGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U.B.G. COMPAGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U.B.G. COMPAGNY
Products information U.B.G. COMPAGNY

BTW identificatienummer (tax): BE01087890625
Ondernemingsnummer: 8084808349
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in U.B.G. COMPAGNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U.B.G. COMPAGNY
(Get full report from official database of BE for U.B.G. COMPAGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor U.B.G. COMPAGNY
Addition kinds of activities for U.B.G. COMPAGNY

17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
73891310. Repossession service | Repossession service
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service

Werken bij U.B.G. COMPAGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U.B.G. COMPAGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U.B.G. COMPAGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U.B.G. COMPAGNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van U.B.G. COMPAGNY in sociale netwerken
Look for responds of U.B.G. COMPAGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor U.B.G. COMPAGNY. Laat een reactie achter voor U.B.G. COMPAGNY. U.B.G. COMPAGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U.B.G. COMPAGNY. Leave a respond for U.B.G. COMPAGNY. U.B.G. COMPAGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U.B.G. COMPAGNY op de google maps. Adres en contacten U.B.G. COMPAGNY
Location of U.B.G. COMPAGNY on the google maps. Address and contacts of U.B.G. COMPAGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come U.B.G. COMPAGNY U.B.G. COMPAGNY: Visé Musique SPRL | BADCO | DAN-PARKET BVBA | Sonal NV | Durbuy Adventure sa

Other related companies as U.B.G. COMPAGNY: Visé Musique SPRL | BADCO | DAN-PARKET BVBA | Sonal NV | Durbuy Adventure sa

U.B.G. COMPAGNY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, BRUXELLES 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is U.B.G. COMPAGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01087890625. Het bedrijf U.B.G. COMPAGNY bevindt zich op het adres: AVENUE CHATEAU DE WALZIN 16. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in U.B.G. COMPAGNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U.B.G. COMPAGNY is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U.B.G. COMPAGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U.B.G. COMPAGNY, openstaande posities, locatie van U.B.G. COMPAGNY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

U.B.G. COMPAGNY is a company, that was registered 1992 in BRUXELLES, BRUXELLES 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is U.B.G. COMPAGNY, company assigned to the tax number BE01087890625. The company U.B.G. COMPAGNY is located at the address: AVENUE CHATEAU DE WALZIN 16. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in U.B.G. COMPAGNY were not found.
The main activity of U.B.G. COMPAGNY is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of U.B.G. COMPAGNY is not available. You also can look at reviews of U.B.G. COMPAGNY, open positions, location of U.B.G. COMPAGNY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over U.B.G. COMPAGNY, BRUXELLES, BRUXELLES 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U.B.G. COMPAGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U.B.G. COMPAGNY, BRUXELLES, BRUXELLES 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U.B.G. COMPAGNY, employees, financial statistics.