Simonne BVBA

Contactgegevens Simonne BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Simonne BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Simonne BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kortedagsteeg 35,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 78 60 09 225 78 60

Fax (fax): +32 (60) 491-43-43 +32 (60) 491-43-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Simonne BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Simonne BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Simonne BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Simonne BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Simonne BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Simonne BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Simonne BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Simonne BVBA
Products information Simonne BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08914550781
Ondernemingsnummer: 5452484130
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Simonne BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Simonne BVBA
(Get full report from official database of BE for Simonne BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Simonne BVBA
Addition kinds of activities for Simonne BVBA

507203. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
38619907. Stereopticons | Stereopticons
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Simonne BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Simonne BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Simonne BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Simonne BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van Simonne BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Simonne BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Simonne BVBA. Laat een reactie achter voor Simonne BVBA. Simonne BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Simonne BVBA. Leave a respond for Simonne BVBA. Simonne BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Simonne BVBA op de google maps. Adres en contacten Simonne BVBA
Location of Simonne BVBA on the google maps. Address and contacts of Simonne BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Simonne BVBA Simonne BVBA: Don Bosco Garage | De Coninck | ADCOM Inc | Cleaning Masters nv | Mode Cuypers nv

Other related companies as Simonne BVBA: Don Bosco Garage | De Coninck | ADCOM Inc | Cleaning Masters nv | Mode Cuypers nv

Simonne BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Simonne BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914550781. Het bedrijf Simonne BVBA bevindt zich op het adres: Kortedagsteeg 35,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Simonne BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Simonne BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Simonne BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Simonne BVBA, openstaande posities, locatie van Simonne BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Simonne BVBA is a company, that was registered 2015 in Gent region, Belgium. Full name of company is Simonne BVBA, company assigned to the tax number BE08914550781. The company Simonne BVBA is located at the address: Kortedagsteeg 35,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Simonne BVBA were not found.
The main activity of Simonne BVBA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Simonne BVBA is not available. You also can look at reviews of Simonne BVBA, open positions, location of Simonne BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Simonne BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Simonne BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Simonne BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Simonne BVBA, employees, financial statistics.