ADCOM Inc

Contactgegevens ADCOM Inc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADCOM Inc: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADCOM Inc

Regio (region): Gent, 9000 - BE, België

Adres (address): Ajuinlei 15 L, België

Telefoon (phone): 808) 265-6511 808) 265-6511

Fax (fax): +32 (59) 724-45-27 +32 (59) 724-45-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADCOM Inc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADCOM Inc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADCOM Inc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADCOM Inc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADCOM Inc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADCOM Inc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADCOM Inc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADCOM Inc
Products information ADCOM Inc

BTW identificatienummer (tax): BE05293731689
Ondernemingsnummer: 7273193359
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ADCOM Inc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADCOM Inc
(Get full report from official database of BE for ADCOM Inc)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADCOM Inc
Addition kinds of activities for ADCOM Inc

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
331210. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
32690203. Filtrerende media, aardewerk | Filtering media, pottery
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij ADCOM Inc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADCOM Inc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADCOM Inc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADCOM Inc. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van ADCOM Inc in sociale netwerken
Look for responds of ADCOM Inc in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADCOM Inc. Laat een reactie achter voor ADCOM Inc. ADCOM Inc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADCOM Inc. Leave a respond for ADCOM Inc. ADCOM Inc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADCOM Inc op de google maps. Adres en contacten ADCOM Inc
Location of ADCOM Inc on the google maps. Address and contacts of ADCOM Inc

Andere gerelateerde bedrijven als come ADCOM Inc ADCOM Inc: WESTCARS BVBA | Brabo NV | Realis Immo | Back Office NV | Airstar Benelux SA

Other related companies as ADCOM Inc: WESTCARS BVBA | Brabo NV | Realis Immo | Back Office NV | Airstar Benelux SA

ADCOM Inc is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ADCOM Inc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05293731689. Het bedrijf ADCOM Inc bevindt zich op het adres: Ajuinlei 15 L. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ADCOM Inc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADCOM Inc is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADCOM Inc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADCOM Inc, openstaande posities, locatie van ADCOM Inc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADCOM Inc is a company, that was registered 2008 in Gent, 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is ADCOM Inc, company assigned to the tax number BE05293731689. The company ADCOM Inc is located at the address: Ajuinlei 15 L. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ADCOM Inc were not found.
The main activity of ADCOM Inc is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADCOM Inc is not available. You also can look at reviews of ADCOM Inc, open positions, location of ADCOM Inc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADCOM Inc, Gent, 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADCOM Inc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADCOM Inc, Gent, 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADCOM Inc, employees, financial statistics.