AATICO-BARRERO

Contactgegevens AATICO-BARRERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AATICO-BARRERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AATICO-BARRERO

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Baron Lambertstraat 85,1040, België

Telefoon (phone): 02 644 34 05; 0475 71 74 23 02 644 34 05; 0475 71 74 23

Fax (fax): 02 648 36 02 02 648 36 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AATICO-BARRERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AATICO-BARRERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AATICO-BARRERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AATICO-BARRERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AATICO-BARRERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AATICO-BARRERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AATICO-BARRERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AATICO-BARRERO
Products information AATICO-BARRERO

BTW identificatienummer (tax): BE02270294189
Ondernemingsnummer: 7906005859
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AATICO-BARRERO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AATICO-BARRERO
(Get full report from official database of BE for AATICO-BARRERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AATICO-BARRERO
Addition kinds of activities for AATICO-BARRERO

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
28160300. Zwarte pigmenten | Black pigments
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
38120403. sextanten | Sextants
50780301. Koude opslagmachines | Cold storage machinery

Werken bij AATICO-BARRERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AATICO-BARRERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AATICO-BARRERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AATICO-BARRERO. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Vrachtwagenchauffeur C-CE (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen in regio Limburg er dienen een 20 à 25-tal klanten per dag beleverd te worden

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van AATICO-BARRERO in sociale netwerken
Look for responds of AATICO-BARRERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AATICO-BARRERO. Laat een reactie achter voor AATICO-BARRERO. AATICO-BARRERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AATICO-BARRERO. Leave a respond for AATICO-BARRERO. AATICO-BARRERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AATICO-BARRERO op de google maps. Adres en contacten AATICO-BARRERO
Location of AATICO-BARRERO on the google maps. Address and contacts of AATICO-BARRERO

Andere gerelateerde bedrijven als come AATICO-BARRERO AATICO-BARRERO: Vandekerckhove & Devos | Linea Hortus BVBA | Verko NV | Gima Machines B.V.B.A. | Ses-Europe Nv

Other related companies as AATICO-BARRERO: Vandekerckhove & Devos | Linea Hortus BVBA | Verko NV | Gima Machines B.V.B.A. | Ses-Europe Nv

AATICO-BARRERO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is AATICO-BARRERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02270294189. Het bedrijf AATICO-BARRERO bevindt zich op het adres: Baron Lambertstraat 85,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AATICO-BARRERO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AATICO-BARRERO is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AATICO-BARRERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AATICO-BARRERO, openstaande posities, locatie van AATICO-BARRERO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AATICO-BARRERO is a company, that was registered 1989 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is AATICO-BARRERO, company assigned to the tax number BE02270294189. The company AATICO-BARRERO is located at the address: Baron Lambertstraat 85,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AATICO-BARRERO were not found.
The main activity of AATICO-BARRERO is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AATICO-BARRERO is not available. You also can look at reviews of AATICO-BARRERO, open positions, location of AATICO-BARRERO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AATICO-BARRERO, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AATICO-BARRERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AATICO-BARRERO, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AATICO-BARRERO, employees, financial statistics.