AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN
Private companiesMotor Freight Transportation • AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

Contactgegevens AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Gaversesteenweg 167,9820, België

Telefoon (phone): 09 232 41 88 09 232 41 88

Fax (fax): 09 232 41 89 09 232 41 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN
Products information AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN
Addition kinds of activities for AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)

Werken bij AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Laat een reactie achter voor AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. Leave a respond for AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN. AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN
Location of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: Charlier Philippe | Witte Huis (Het) | Earth-Gedif SA | Baeyens, Chris | Montenau

Other related companies as AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN: Charlier Philippe | Witte Huis (Het) | Earth-Gedif SA | Baeyens, Chris | Montenau

AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN bevindt zich op het adres: Gaversesteenweg 167,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, openstaande posities, locatie van AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is a company, that was registered 2000 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, company assigned to the tax number BE08207305908. The company AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is located at the address: Gaversesteenweg 167,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN were not found.
The main activity of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, open positions, location of AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGEN MATRIX LIFTEN, employees, financial statistics.