Baeyens, Chris

Contactgegevens Baeyens, Chris: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baeyens, Chris: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baeyens, Chris

Regio (region): Heverlee NA 3001 - BE, België

Adres (address): Ijzerenmolenlaan 28 208, België

Telefoon (phone): 0486591360 0486591360

Fax (fax): +32 (69) 362-93-77 +32 (69) 362-93-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baeyens, Chris: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baeyens, Chris"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baeyens, Chris"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baeyens, Chris, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baeyens, Chris. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baeyens, Chris, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baeyens, Chris. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baeyens, Chris
Products information Baeyens, Chris

BTW identificatienummer (tax): BE01002197265
Ondernemingsnummer: 1117279052
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Baeyens, Chris zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baeyens, Chris
(Get full report from official database of BE for Baeyens, Chris)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baeyens, Chris
Addition kinds of activities for Baeyens, Chris

329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
38299917. Shadowgraphs | Shadowgraphs
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
51990102. Kunstartikelen | Art goods
72990105. Zonnebank | Tanning salon
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij Baeyens, Chris: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baeyens, Chris: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baeyens, Chris. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baeyens, Chris. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • magazijnier late ploeg (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt en stockeert de grond- en hulpstoffen. De orders maak je verzendklaar, juist registreren. Je maakt de zendnota en etiketten aan. Je verzorgt de administratie voor de transporteurs. Je laadt en lost de vracht- en andere wagens. Stockvoorraad van diverse verpakkingsmaterialen op orde houden, stockeren en op peil houden. Controleren op kwaliteit. Sporadische leveringen en afhalingen uitvoeren met camionette.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

Zoek naar antwoorden van Baeyens, Chris in sociale netwerken
Look for responds of Baeyens, Chris in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baeyens, Chris. Laat een reactie achter voor Baeyens, Chris. Baeyens, Chris bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baeyens, Chris. Leave a respond for Baeyens, Chris. Baeyens, Chris on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baeyens, Chris op de google maps. Adres en contacten Baeyens, Chris
Location of Baeyens, Chris on the google maps. Address and contacts of Baeyens, Chris

Andere gerelateerde bedrijven als come Baeyens, Chris Baeyens, Chris: Willems S | Tom & Co Animal Center SA | Carrier S.A. | Multi Communications | Overclex

Other related companies as Baeyens, Chris: Willems S | Tom & Co Animal Center SA | Carrier S.A. | Multi Communications | Overclex

Baeyens, Chris is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Heverlee NA 3001 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Baeyens, Chris, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01002197265. Het bedrijf Baeyens, Chris bevindt zich op het adres: Ijzerenmolenlaan 28 208. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Baeyens, Chris zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baeyens, Chris is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baeyens, Chris is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baeyens, Chris, openstaande posities, locatie van Baeyens, Chris op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baeyens, Chris is a company, that was registered 1995 in Heverlee NA 3001 - BE region, Belgium. Full name of company is Baeyens, Chris, company assigned to the tax number BE01002197265. The company Baeyens, Chris is located at the address: Ijzerenmolenlaan 28 208. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Baeyens, Chris were not found.
The main activity of Baeyens, Chris is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Baeyens, Chris is not available. You also can look at reviews of Baeyens, Chris, open positions, location of Baeyens, Chris on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baeyens, Chris, Heverlee NA 3001 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baeyens, Chris, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baeyens, Chris, Heverlee NA 3001 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baeyens, Chris, employees, financial statistics.