DIVISION LETTRAGE SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • DIVISION LETTRAGE SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • DIVISION LETTRAGE SPRL

Contactgegevens DIVISION LETTRAGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIVISION LETTRAGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIVISION LETTRAGE SPRL

Regio (region): Binche (Péronnes-lez-Binche), België

Adres (address): Avenue Leopold III 38,7134, België

Telefoon (phone): 064 45 07 45 064 45 07 45

Fax (fax): 064 45 07 46 064 45 07 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIVISION LETTRAGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIVISION LETTRAGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIVISION LETTRAGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIVISION LETTRAGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIVISION LETTRAGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIVISION LETTRAGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIVISION LETTRAGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIVISION LETTRAGE SPRL
Products information DIVISION LETTRAGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01290863037
Ondernemingsnummer: 8405334472
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DIVISION LETTRAGE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIVISION LETTRAGE SPRL
(Get full report from official database of BE for DIVISION LETTRAGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIVISION LETTRAGE SPRL
Addition kinds of activities for DIVISION LETTRAGE SPRL

329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
738904. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
09129902. Kabeljauw, vangst van | Cod, catching of
22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
30699915. Dakbedekking, membraanrubber | Roofing, membrane rubber
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
51120100. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij DIVISION LETTRAGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIVISION LETTRAGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIVISION LETTRAGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIVISION LETTRAGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE enkel lossen niet laden! €12.9062/u + arab (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Wervik zijn we zoek naar een chauffeur CE om vooral te rijden op Frankrijk. De vrachtwagen staat volgeladen klaar en dan werk je tot donderdag. Je gaat telkens bij een meubelwinkel lossen. Het kan gebeuren dat ze zullen helpen om te lossen bij de meubelwinkel, soms kan het ook gebeuren dat het over een kleinere winkel gaat en er hier geen ruimte voor is. Normaal slaap je de hele week uit, maar indien dit niet kan is het ook bespreekbaar om 1x à 2 x uit te slapen per week.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Brandertechnieker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • U bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën. • U stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. • U bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen. • U rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende. • U neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van DIVISION LETTRAGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DIVISION LETTRAGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIVISION LETTRAGE SPRL. Laat een reactie achter voor DIVISION LETTRAGE SPRL. DIVISION LETTRAGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIVISION LETTRAGE SPRL. Leave a respond for DIVISION LETTRAGE SPRL. DIVISION LETTRAGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIVISION LETTRAGE SPRL op de google maps. Adres en contacten DIVISION LETTRAGE SPRL
Location of DIVISION LETTRAGE SPRL on the google maps. Address and contacts of DIVISION LETTRAGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIVISION LETTRAGE SPRL DIVISION LETTRAGE SPRL: Coolen Dekzeilen BV | Selectair-Pacific Travels | Cecodi SA | Frans Maas S.A. | SGOA

Other related companies as DIVISION LETTRAGE SPRL: Coolen Dekzeilen BV | Selectair-Pacific Travels | Cecodi SA | Frans Maas S.A. | SGOA

DIVISION LETTRAGE SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Binche (Péronnes-lez-Binche), België. De volledige naam van het bedrijf is DIVISION LETTRAGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01290863037. Het bedrijf DIVISION LETTRAGE SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Leopold III 38,7134. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DIVISION LETTRAGE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIVISION LETTRAGE SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIVISION LETTRAGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIVISION LETTRAGE SPRL, openstaande posities, locatie van DIVISION LETTRAGE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIVISION LETTRAGE SPRL is a company, that was registered 2005 in Binche (Péronnes-lez-Binche) region, Belgium. Full name of company is DIVISION LETTRAGE SPRL, company assigned to the tax number BE01290863037. The company DIVISION LETTRAGE SPRL is located at the address: Avenue Leopold III 38,7134. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DIVISION LETTRAGE SPRL were not found.
The main activity of DIVISION LETTRAGE SPRL is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIVISION LETTRAGE SPRL is not available. You also can look at reviews of DIVISION LETTRAGE SPRL, open positions, location of DIVISION LETTRAGE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIVISION LETTRAGE SPRL, Binche (Péronnes-lez-Binche): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIVISION LETTRAGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIVISION LETTRAGE SPRL, Binche (Péronnes-lez-Binche): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIVISION LETTRAGE SPRL, employees, financial statistics.