A.P.L. SPRL

Contactgegevens A.P.L. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.L. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.L. SPRL

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Kleine Wijngaardstraat 37,1160, België

Telefoon (phone): 02 762 16 71 02 762 16 71

Fax (fax): 02 762 02 71 02 762 02 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.L. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.L. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.L. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.L. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.L. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.L. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.L. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.L. SPRL
Products information A.P.L. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08646484375
Ondernemingsnummer: 6502777099
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.P.L. SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.L. SPRL
(Get full report from official database of BE for A.P.L. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.L. SPRL
Addition kinds of activities for A.P.L. SPRL

22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
32290102. Barware | Barware
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij A.P.L. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.L. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.L. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.L. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Ronse zijn wij op zoek naar een mecanicien. Functie: Je staat in voor het zelfstandig opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines. Je zorgt voor de uitvoering van preventieve nazichten en optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van A.P.L. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.P.L. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.L. SPRL. Laat een reactie achter voor A.P.L. SPRL. A.P.L. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.L. SPRL. Leave a respond for A.P.L. SPRL. A.P.L. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.L. SPRL op de google maps. Adres en contacten A.P.L. SPRL
Location of A.P.L. SPRL on the google maps. Address and contacts of A.P.L. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.L. SPRL A.P.L. SPRL: Vanno-Voeg BVBA | Jochri | Académie Royale des Beaux-Arts | Van Wonterghem (Huis) | IZZI Francois

Other related companies as A.P.L. SPRL: Vanno-Voeg BVBA | Jochri | Académie Royale des Beaux-Arts | Van Wonterghem (Huis) | IZZI Francois

A.P.L. SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.L. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08646484375. Het bedrijf A.P.L. SPRL bevindt zich op het adres: Kleine Wijngaardstraat 37,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.P.L. SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.L. SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.L. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.L. SPRL, openstaande posities, locatie van A.P.L. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.L. SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is A.P.L. SPRL, company assigned to the tax number BE08646484375. The company A.P.L. SPRL is located at the address: Kleine Wijngaardstraat 37,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.P.L. SPRL were not found.
The main activity of A.P.L. SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.L. SPRL is not available. You also can look at reviews of A.P.L. SPRL, open positions, location of A.P.L. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.L. SPRL, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.L. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.L. SPRL, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.L. SPRL, employees, financial statistics.