Van Wonterghem (Huis)

Contactgegevens Van Wonterghem (Huis): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Wonterghem (Huis): address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Wonterghem (Huis)

Regio (region): Kuurne, België

Adres (address): Koning Leopold III-straat 9,8520, België

Telefoon (phone): 056 70 00 00; 056 70 11 11 056 70 00 00; 056 70 11 11

Fax (fax): 056 70 22 70 056 70 22 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Wonterghem (Huis): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Wonterghem (Huis)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Wonterghem (Huis)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Wonterghem (Huis), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Wonterghem (Huis). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Wonterghem (Huis), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Wonterghem (Huis). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Wonterghem (Huis)
Products information Van Wonterghem (Huis)

BTW identificatienummer (tax): BE04059143066
Ondernemingsnummer: 3728179931
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Wonterghem (Huis) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Wonterghem (Huis)
(Get full report from official database of BE for Van Wonterghem (Huis))

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Wonterghem (Huis)
Addition kinds of activities for Van Wonterghem (Huis)

17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
17969907. Installatie van stroomopwekking apparatuur | Power generating equipment installation
24310100. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies

Werken bij Van Wonterghem (Huis): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Wonterghem (Huis): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Wonterghem (Huis). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Wonterghem (Huis). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Van Wonterghem (Huis) in sociale netwerken
Look for responds of Van Wonterghem (Huis) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Wonterghem (Huis). Laat een reactie achter voor Van Wonterghem (Huis). Van Wonterghem (Huis) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Wonterghem (Huis). Leave a respond for Van Wonterghem (Huis). Van Wonterghem (Huis) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Wonterghem (Huis) op de google maps. Adres en contacten Van Wonterghem (Huis)
Location of Van Wonterghem (Huis) on the google maps. Address and contacts of Van Wonterghem (Huis)

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Wonterghem (Huis) Van Wonterghem (Huis): Audenaert J BVBA | Foto Eddy BVBA | Denonvauto SA | Donis | SALAISON DU CONDROZ MARCOTTY S.A.

Other related companies as Van Wonterghem (Huis): Audenaert J BVBA | Foto Eddy BVBA | Denonvauto SA | Donis | SALAISON DU CONDROZ MARCOTTY S.A.

Van Wonterghem (Huis) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Kuurne, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Wonterghem (Huis), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04059143066. Het bedrijf Van Wonterghem (Huis) bevindt zich op het adres: Koning Leopold III-straat 9,8520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Wonterghem (Huis) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Wonterghem (Huis) is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Wonterghem (Huis) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Wonterghem (Huis), openstaande posities, locatie van Van Wonterghem (Huis) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Wonterghem (Huis) is a company, that was registered 1994 in Kuurne region, Belgium. Full name of company is Van Wonterghem (Huis), company assigned to the tax number BE04059143066. The company Van Wonterghem (Huis) is located at the address: Koning Leopold III-straat 9,8520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Wonterghem (Huis) were not found.
The main activity of Van Wonterghem (Huis) is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Wonterghem (Huis) is not available. You also can look at reviews of Van Wonterghem (Huis), open positions, location of Van Wonterghem (Huis) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Wonterghem (Huis), Kuurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Wonterghem (Huis), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Wonterghem (Huis), Kuurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Wonterghem (Huis), employees, financial statistics.