Tensen & Huon Noord BVBA

Contactgegevens Tensen & Huon Noord BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tensen & Huon Noord BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tensen & Huon Noord BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Braziliestraat 10,2000, België

Telefoon (phone): 03 470 24 20 03 470 24 20

Fax (fax): 03 470 24 21 03 470 24 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tensen & Huon Noord BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tensen & Huon Noord BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tensen & Huon Noord BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tensen & Huon Noord BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tensen & Huon Noord BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tensen & Huon Noord BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tensen & Huon Noord BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tensen & Huon Noord BVBA
Products information Tensen & Huon Noord BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09722869873
Ondernemingsnummer: 7569274902
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Tensen & Huon Noord BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tensen & Huon Noord BVBA
(Get full report from official database of BE for Tensen & Huon Noord BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tensen & Huon Noord BVBA
Addition kinds of activities for Tensen & Huon Noord BVBA

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
16290401. Grond nivellering | Land leveling
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
29920102. Snijolie, mixen: gemaakt van aangekochte materialen | Cutting oils, blending: made from purchased materials
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
63510103. Afronding van de opdracht garandeert de binding | Job completion guarantee bonding
67190000. Holdings, nv | Holding companies, nec
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic
84220102. Aquarium | Aquarium

Werken bij Tensen & Huon Noord BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tensen & Huon Noord BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tensen & Huon Noord BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tensen & Huon Noord BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

  • Operatoren M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

Zoek naar antwoorden van Tensen & Huon Noord BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Tensen & Huon Noord BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tensen & Huon Noord BVBA. Laat een reactie achter voor Tensen & Huon Noord BVBA. Tensen & Huon Noord BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tensen & Huon Noord BVBA. Leave a respond for Tensen & Huon Noord BVBA. Tensen & Huon Noord BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tensen & Huon Noord BVBA op de google maps. Adres en contacten Tensen & Huon Noord BVBA
Location of Tensen & Huon Noord BVBA on the google maps. Address and contacts of Tensen & Huon Noord BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Tensen & Huon Noord BVBA Tensen & Huon Noord BVBA: Unizo | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | SERVIPARC SA | G T V TELECOM NV | Allias A.S.B.L

Other related companies as Tensen & Huon Noord BVBA: Unizo | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING NV | SERVIPARC SA | G T V TELECOM NV | Allias A.S.B.L

Tensen & Huon Noord BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Tensen & Huon Noord BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09722869873. Het bedrijf Tensen & Huon Noord BVBA bevindt zich op het adres: Braziliestraat 10,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 564,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Tensen & Huon Noord BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tensen & Huon Noord BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tensen & Huon Noord BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tensen & Huon Noord BVBA, openstaande posities, locatie van Tensen & Huon Noord BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tensen & Huon Noord BVBA is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Tensen & Huon Noord BVBA, company assigned to the tax number BE09722869873. The company Tensen & Huon Noord BVBA is located at the address: Braziliestraat 10,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 564,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Tensen & Huon Noord BVBA were not found.
The main activity of Tensen & Huon Noord BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tensen & Huon Noord BVBA is not available. You also can look at reviews of Tensen & Huon Noord BVBA, open positions, location of Tensen & Huon Noord BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tensen & Huon Noord BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tensen & Huon Noord BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tensen & Huon Noord BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tensen & Huon Noord BVBA, employees, financial statistics.