Unizo

Contactgegevens Unizo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Unizo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Unizo

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Stevinstraat 14,1000, België

Telefoon (phone): 02 238 07 02 02 238 07 02

Fax (fax): 02 230 52 54 02 230 52 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Unizo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Unizo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Unizo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Unizo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Unizo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Unizo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Unizo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Unizo
Products information Unizo

BTW identificatienummer (tax): BE06090515136
Ondernemingsnummer: 7240509033
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Unizo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Unizo
(Get full report from official database of BE for Unizo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Unizo
Addition kinds of activities for Unizo

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
38120402. hydrofoons | Hydrophones
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij Unizo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Unizo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Unizo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Unizo. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

Zoek naar antwoorden van Unizo in sociale netwerken
Look for responds of Unizo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Unizo. Laat een reactie achter voor Unizo. Unizo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Unizo. Leave a respond for Unizo. Unizo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Unizo op de google maps. Adres en contacten Unizo
Location of Unizo on the google maps. Address and contacts of Unizo

Andere gerelateerde bedrijven als come Unizo Unizo: PLABEMAT SPRL | Edcogas Kachelhuis BVBA | ALD DETECTION DE FUITES SPRL | Fietsen Moet Kunnen | Huyghe Brouwerij N.V.

Other related companies as Unizo: PLABEMAT SPRL | Edcogas Kachelhuis BVBA | ALD DETECTION DE FUITES SPRL | Fietsen Moet Kunnen | Huyghe Brouwerij N.V.

Unizo is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Unizo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06090515136. Het bedrijf Unizo bevindt zich op het adres: Stevinstraat 14,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Unizo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Unizo is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Unizo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Unizo, openstaande posities, locatie van Unizo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Unizo is a company, that was registered 2015 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Unizo, company assigned to the tax number BE06090515136. The company Unizo is located at the address: Stevinstraat 14,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Unizo were not found.
The main activity of Unizo is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Unizo is not available. You also can look at reviews of Unizo, open positions, location of Unizo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Unizo, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Unizo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Unizo, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Unizo, employees, financial statistics.