Aprim Expertises International SPRL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Aprim Expertises International SPRL
Private companiesEducational Services • Aprim Expertises International SPRL

Contactgegevens Aprim Expertises International SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aprim Expertises International SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aprim Expertises International SPRL

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Visélaan 1,1170, België

Telefoon (phone): 02 675 24 52 02 675 24 52

Fax (fax): 02 675 24 52 02 675 24 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aprim Expertises International SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aprim Expertises International SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aprim Expertises International SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aprim Expertises International SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aprim Expertises International SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aprim Expertises International SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aprim Expertises International SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aprim Expertises International SPRL
Products information Aprim Expertises International SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05905944824
Ondernemingsnummer: 8848907470
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aprim Expertises International SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aprim Expertises International SPRL
(Get full report from official database of BE for Aprim Expertises International SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aprim Expertises International SPRL
Addition kinds of activities for Aprim Expertises International SPRL

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
28910207. slijm | Mucilage
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
38240117. Water meters | Water meters
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij Aprim Expertises International SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aprim Expertises International SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aprim Expertises International SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aprim Expertises International SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van Aprim Expertises International SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Aprim Expertises International SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aprim Expertises International SPRL. Laat een reactie achter voor Aprim Expertises International SPRL. Aprim Expertises International SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aprim Expertises International SPRL. Leave a respond for Aprim Expertises International SPRL. Aprim Expertises International SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aprim Expertises International SPRL op de google maps. Adres en contacten Aprim Expertises International SPRL
Location of Aprim Expertises International SPRL on the google maps. Address and contacts of Aprim Expertises International SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Aprim Expertises International SPRL Aprim Expertises International SPRL: VAN LAER GEBROEDERS | Topside SA | Novatrans N.V. | French kiss | Jeunejean Xavier

Other related companies as Aprim Expertises International SPRL: VAN LAER GEBROEDERS | Topside SA | Novatrans N.V. | French kiss | Jeunejean Xavier

Aprim Expertises International SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Aprim Expertises International SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905944824. Het bedrijf Aprim Expertises International SPRL bevindt zich op het adres: Visélaan 1,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 852,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aprim Expertises International SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aprim Expertises International SPRL is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aprim Expertises International SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aprim Expertises International SPRL, openstaande posities, locatie van Aprim Expertises International SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aprim Expertises International SPRL is a company, that was registered 2006 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is Aprim Expertises International SPRL, company assigned to the tax number BE05905944824. The company Aprim Expertises International SPRL is located at the address: Visélaan 1,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 852,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aprim Expertises International SPRL were not found.
The main activity of Aprim Expertises International SPRL is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aprim Expertises International SPRL is not available. You also can look at reviews of Aprim Expertises International SPRL, open positions, location of Aprim Expertises International SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aprim Expertises International SPRL, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aprim Expertises International SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aprim Expertises International SPRL, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aprim Expertises International SPRL, employees, financial statistics.