VAN LAER GEBROEDERS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VAN LAER GEBROEDERS
Private companiesEducational Services • VAN LAER GEBROEDERS

Contactgegevens VAN LAER GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LAER GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LAER GEBROEDERS

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Fortbaan 38,2160, België

Telefoon (phone): 03 366 58 61; 0475 84 78 83 03 366 58 61; 0475 84 78 83

Fax (fax): 03 366 04 75 03 366 04 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LAER GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LAER GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LAER GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LAER GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LAER GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LAER GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LAER GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LAER GEBROEDERS
Products information VAN LAER GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE05585693359
Ondernemingsnummer: 6175384521
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 456,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN LAER GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LAER GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for VAN LAER GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LAER GEBROEDERS
Addition kinds of activities for VAN LAER GEBROEDERS

348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
23959902. Haakwerk, machine-made | Crochet ware, machine-made
27320000. Boeken afdrukken | Book printing
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
38250215. Geïntegreerde circuit testers | Integrated circuit testers
50999916. Vlagpalen | Flag poles
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
73749900. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec

Werken bij VAN LAER GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LAER GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LAER GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LAER GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BOSSCHAERT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van VAN LAER GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of VAN LAER GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LAER GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor VAN LAER GEBROEDERS. VAN LAER GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LAER GEBROEDERS. Leave a respond for VAN LAER GEBROEDERS. VAN LAER GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LAER GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten VAN LAER GEBROEDERS
Location of VAN LAER GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of VAN LAER GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LAER GEBROEDERS VAN LAER GEBROEDERS: AEQ bvba | Oskanian Kevork Djanik NV | Elweco | Meca Fluide SPRL | GBH Advertising S.A.

Other related companies as VAN LAER GEBROEDERS: AEQ bvba | Oskanian Kevork Djanik NV | Elweco | Meca Fluide SPRL | GBH Advertising S.A.

VAN LAER GEBROEDERS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LAER GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585693359. Het bedrijf VAN LAER GEBROEDERS bevindt zich op het adres: Fortbaan 38,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 456,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN LAER GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LAER GEBROEDERS is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LAER GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LAER GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van VAN LAER GEBROEDERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN LAER GEBROEDERS is a company, that was registered 2013 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is VAN LAER GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE05585693359. The company VAN LAER GEBROEDERS is located at the address: Fortbaan 38,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 456,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN LAER GEBROEDERS were not found.
The main activity of VAN LAER GEBROEDERS is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LAER GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of VAN LAER GEBROEDERS, open positions, location of VAN LAER GEBROEDERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LAER GEBROEDERS, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LAER GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LAER GEBROEDERS, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LAER GEBROEDERS, employees, financial statistics.