AANDRIJVINGEN GALLON NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • AANDRIJVINGEN GALLON NV
Private companiesUnited States Postal Service • AANDRIJVINGEN GALLON NV

Contactgegevens AANDRIJVINGEN GALLON NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANDRIJVINGEN GALLON NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANDRIJVINGEN GALLON NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Mariastraat 22,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 06 02 051 20 06 02

Fax (fax): 051 22 59 68 051 22 59 68

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANDRIJVINGEN GALLON NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANDRIJVINGEN GALLON NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANDRIJVINGEN GALLON NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANDRIJVINGEN GALLON NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANDRIJVINGEN GALLON NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANDRIJVINGEN GALLON NV
Products information AANDRIJVINGEN GALLON NV

BTW identificatienummer (tax): BE02958038330
Ondernemingsnummer: 7055664062
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
(Get full report from official database of BE for AANDRIJVINGEN GALLON NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANDRIJVINGEN GALLON NV
Addition kinds of activities for AANDRIJVINGEN GALLON NV

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
20460305. fructose | Fructose
31310304. Kraan, schoen | Taps, shoe
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
80110515. Patholoog | Pathologist

Werken bij AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANDRIJVINGEN GALLON NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Lasser half-automaat (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met half-automaat lassen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van AANDRIJVINGEN GALLON NV in sociale netwerken
Look for responds of AANDRIJVINGEN GALLON NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. Laat een reactie achter voor AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANDRIJVINGEN GALLON NV. Leave a respond for AANDRIJVINGEN GALLON NV. AANDRIJVINGEN GALLON NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANDRIJVINGEN GALLON NV op de google maps. Adres en contacten AANDRIJVINGEN GALLON NV
Location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the google maps. Address and contacts of AANDRIJVINGEN GALLON NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANDRIJVINGEN GALLON NV AANDRIJVINGEN GALLON NV: Atelier 110 | De Smet BVBA | BELGA LABEL & TAPES NV | Corderie Smits-Henin | D'Tral B.V.B.A.

Other related companies as AANDRIJVINGEN GALLON NV: Atelier 110 | De Smet BVBA | BELGA LABEL & TAPES NV | Corderie Smits-Henin | D'Tral B.V.B.A.

AANDRIJVINGEN GALLON NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is AANDRIJVINGEN GALLON NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958038330. Het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV bevindt zich op het adres: Mariastraat 22,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AANDRIJVINGEN GALLON NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANDRIJVINGEN GALLON NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANDRIJVINGEN GALLON NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANDRIJVINGEN GALLON NV, openstaande posities, locatie van AANDRIJVINGEN GALLON NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

AANDRIJVINGEN GALLON NV is a company, that was registered 2002 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is AANDRIJVINGEN GALLON NV, company assigned to the tax number BE02958038330. The company AANDRIJVINGEN GALLON NV is located at the address: Mariastraat 22,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AANDRIJVINGEN GALLON NV were not found.
The main activity of AANDRIJVINGEN GALLON NV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AANDRIJVINGEN GALLON NV is not available. You also can look at reviews of AANDRIJVINGEN GALLON NV, open positions, location of AANDRIJVINGEN GALLON NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANDRIJVINGEN GALLON NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANDRIJVINGEN GALLON NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANDRIJVINGEN GALLON NV, employees, financial statistics.