BELGA LABEL & TAPES NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • BELGA LABEL & TAPES NV
Private companiesUnited States Postal Service • BELGA LABEL & TAPES NV

Contactgegevens BELGA LABEL & TAPES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGA LABEL & TAPES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGA LABEL & TAPES NV

Regio (region): Liedekerke, België

Adres (address): Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 61,1770, België

Telefoon (phone): 053 68 20 68 053 68 20 68

Fax (fax): 053 68 23 40 053 68 23 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGA LABEL & TAPES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGA LABEL & TAPES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGA LABEL & TAPES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGA LABEL & TAPES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGA LABEL & TAPES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGA LABEL & TAPES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGA LABEL & TAPES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGA LABEL & TAPES NV
Products information BELGA LABEL & TAPES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELGA LABEL & TAPES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGA LABEL & TAPES NV
(Get full report from official database of BE for BELGA LABEL & TAPES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGA LABEL & TAPES NV
Addition kinds of activities for BELGA LABEL & TAPES NV

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
20139902. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), uit gekocht vlees | Canned meats (except baby food), from purchased meat
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
35719901. Computers, digitaal, analoog of hybride | Computers, digital, analog or hybrid
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
72990601. Geboortecertificaat faciliteiten | Birth certificate facilities

Werken bij BELGA LABEL & TAPES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGA LABEL & TAPES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGA LABEL & TAPES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGA LABEL & TAPES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van BELGA LABEL & TAPES NV in sociale netwerken
Look for responds of BELGA LABEL & TAPES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGA LABEL & TAPES NV. Laat een reactie achter voor BELGA LABEL & TAPES NV. BELGA LABEL & TAPES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGA LABEL & TAPES NV. Leave a respond for BELGA LABEL & TAPES NV. BELGA LABEL & TAPES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGA LABEL & TAPES NV op de google maps. Adres en contacten BELGA LABEL & TAPES NV
Location of BELGA LABEL & TAPES NV on the google maps. Address and contacts of BELGA LABEL & TAPES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGA LABEL & TAPES NV BELGA LABEL & TAPES NV: Royen Ets | HOGESCHOOL ANTWERPEN-CAMPUS MECHELEN | Lebon Robert NV | D.K. BELGIUM | Hans claerhoudt

Other related companies as BELGA LABEL & TAPES NV: Royen Ets | HOGESCHOOL ANTWERPEN-CAMPUS MECHELEN | Lebon Robert NV | D.K. BELGIUM | Hans claerhoudt

BELGA LABEL & TAPES NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Liedekerke, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGA LABEL & TAPES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf BELGA LABEL & TAPES NV bevindt zich op het adres: Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 61,1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELGA LABEL & TAPES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGA LABEL & TAPES NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGA LABEL & TAPES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGA LABEL & TAPES NV, openstaande posities, locatie van BELGA LABEL & TAPES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELGA LABEL & TAPES NV is a company, that was registered 2015 in Liedekerke region, Belgium. Full name of company is BELGA LABEL & TAPES NV, company assigned to the tax number BE07165252685. The company BELGA LABEL & TAPES NV is located at the address: Nijverheidszone 'Begijnenmeers' 61,1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELGA LABEL & TAPES NV were not found.
The main activity of BELGA LABEL & TAPES NV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGA LABEL & TAPES NV is not available. You also can look at reviews of BELGA LABEL & TAPES NV, open positions, location of BELGA LABEL & TAPES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGA LABEL & TAPES NV, Liedekerke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGA LABEL & TAPES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGA LABEL & TAPES NV, Liedekerke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGA LABEL & TAPES NV, employees, financial statistics.