AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV
Private companiesTransportation Services • AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

Contactgegevens AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): De Kleetlaan 12A Bus 12,1831, België

Telefoon (phone): 02 404 90 00 02 404 90 00

Fax (fax): 02 404 99 00 02 404 99 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV
Products information AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08488830566
Ondernemingsnummer: 1126617431
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV
Addition kinds of activities for AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

20649912. Lollipops en andere harde snoepjes | Lollipops and other hard candy
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
23890105. Bretels | Suspenders
28190903. Calciumverbindingen en zouten, anorganisch, nec | Calcium compounds and salts, inorganic, nec
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products

Werken bij AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • ELEKTRICIEN RESIDENTIEEL (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DE KETELE Yves

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van elektriciteit en verlichting Hoofdzakelijk particuliere installaties Nieuwbouw en verbouwingen Aansluiting van zonnepanelen (geen plaatsing) Regionale verplaatsingen

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

Zoek naar antwoorden van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. Leave a respond for AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV. AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV
Location of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: Phenix 1880-1990 | CONNEXION CORPORATE COMMUNICAT | Van Lancker Visbedrijf NV | Gamefield Europe bvba | VOF Qdesign

Other related companies as AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV: Phenix 1880-1990 | CONNEXION CORPORATE COMMUNICAT | Van Lancker Visbedrijf NV | Gamefield Europe bvba | VOF Qdesign

AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08488830566. Het bedrijf AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV bevindt zich op het adres: De Kleetlaan 12A Bus 12,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is a company, that was registered 1988 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08488830566. The company AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is located at the address: De Kleetlaan 12A Bus 12,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV were not found.
The main activity of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, open positions, location of AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV, employees, financial statistics.