Phenix 1880-1990

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Phenix 1880-1990

Contactgegevens Phenix 1880-1990: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Phenix 1880-1990: address, phone, fax, email, website, opening hours

Phenix 1880-1990

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Steenhouwersvest 2045&,2000, België

Telefoon (phone): 03 231 40 41; 03 231 99 47 03 231 40 41; 03 231 99 47

Fax (fax): 03 231 99 47 03 231 99 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Phenix 1880-1990: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Phenix 1880-1990"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Phenix 1880-1990"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Phenix 1880-1990, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Phenix 1880-1990. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Phenix 1880-1990, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Phenix 1880-1990. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Phenix 1880-1990
Products information Phenix 1880-1990

BTW identificatienummer (tax): BE06661254882
Ondernemingsnummer: 2588348388
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Phenix 1880-1990 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Phenix 1880-1990
(Get full report from official database of BE for Phenix 1880-1990)

Aanvulling soorten activiteiten voor Phenix 1880-1990
Addition kinds of activities for Phenix 1880-1990

6062. Staat krediet unies | State credit unions
721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
01339901. Suikerbietenboerderij | Sugar beet farm
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
25110102. Beddengoed: hout | Bedside stands: wood
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball

Werken bij Phenix 1880-1990: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Phenix 1880-1990: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Phenix 1880-1990. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Phenix 1880-1990. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

Zoek naar antwoorden van Phenix 1880-1990 in sociale netwerken
Look for responds of Phenix 1880-1990 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Phenix 1880-1990. Laat een reactie achter voor Phenix 1880-1990. Phenix 1880-1990 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Phenix 1880-1990. Leave a respond for Phenix 1880-1990. Phenix 1880-1990 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Phenix 1880-1990 op de google maps. Adres en contacten Phenix 1880-1990
Location of Phenix 1880-1990 on the google maps. Address and contacts of Phenix 1880-1990

Andere gerelateerde bedrijven als come Phenix 1880-1990 Phenix 1880-1990: Investeco BVBA | Buntinx BVBA | Smet-G.W.T. Wallonie | Vermeulen BVBA | Homeoden - Heel N.V.

Other related companies as Phenix 1880-1990: Investeco BVBA | Buntinx BVBA | Smet-G.W.T. Wallonie | Vermeulen BVBA | Homeoden - Heel N.V.

Phenix 1880-1990 is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Phenix 1880-1990, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06661254882. Het bedrijf Phenix 1880-1990 bevindt zich op het adres: Steenhouwersvest 2045&,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Phenix 1880-1990 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Phenix 1880-1990 is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Phenix 1880-1990 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Phenix 1880-1990, openstaande posities, locatie van Phenix 1880-1990 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Phenix 1880-1990 is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Phenix 1880-1990, company assigned to the tax number BE06661254882. The company Phenix 1880-1990 is located at the address: Steenhouwersvest 2045&,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Phenix 1880-1990 were not found.
The main activity of Phenix 1880-1990 is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Phenix 1880-1990 is not available. You also can look at reviews of Phenix 1880-1990, open positions, location of Phenix 1880-1990 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Phenix 1880-1990, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Phenix 1880-1990, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Phenix 1880-1990, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Phenix 1880-1990, employees, financial statistics.