Rogiers-Vanpoucke NV

Contactgegevens Rogiers-Vanpoucke NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rogiers-Vanpoucke NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rogiers-Vanpoucke NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Henri Lebbestraat 150,8790, België

Telefoon (phone): 056 60 13 45; 056 60 74 75 056 60 13 45; 056 60 74 75

Fax (fax): 056 60 74 76 056 60 74 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rogiers-Vanpoucke NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rogiers-Vanpoucke NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rogiers-Vanpoucke NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rogiers-Vanpoucke NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rogiers-Vanpoucke NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rogiers-Vanpoucke NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rogiers-Vanpoucke NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rogiers-Vanpoucke NV
Products information Rogiers-Vanpoucke NV

BTW identificatienummer (tax): BE03304107666
Ondernemingsnummer: 8539916992
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rogiers-Vanpoucke NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rogiers-Vanpoucke NV
(Get full report from official database of BE for Rogiers-Vanpoucke NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rogiers-Vanpoucke NV
Addition kinds of activities for Rogiers-Vanpoucke NV

32590101. Ruis, verglaasde klei | Conduit, vitrified clay
44829900. Veerboten, nec | Ferries, nec
50520100. Metallische ertsen | Metallic ores
73899932. Microfilm opname en ontwikkeling van dienstverlening | Microfilm recording and developing service
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services

Werken bij Rogiers-Vanpoucke NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rogiers-Vanpoucke NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rogiers-Vanpoucke NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rogiers-Vanpoucke NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • student medewerker verkoop m/v (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een Hobbycenter in de regio zijn we op zoek naar een student om wekelijks op zaterdag volgende taken uit te voeren: Kassawerk, aanvullen van de winkelrekken en onderhoud van de zaak

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Rogiers-Vanpoucke NV in sociale netwerken
Look for responds of Rogiers-Vanpoucke NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rogiers-Vanpoucke NV. Laat een reactie achter voor Rogiers-Vanpoucke NV. Rogiers-Vanpoucke NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rogiers-Vanpoucke NV. Leave a respond for Rogiers-Vanpoucke NV. Rogiers-Vanpoucke NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rogiers-Vanpoucke NV op de google maps. Adres en contacten Rogiers-Vanpoucke NV
Location of Rogiers-Vanpoucke NV on the google maps. Address and contacts of Rogiers-Vanpoucke NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rogiers-Vanpoucke NV Rogiers-Vanpoucke NV: P & L BVBA | ALTEN KASTANIENBAUM | Dierenhotel Marcodia's BVBA | Roberts-Jones Olivier SPRL | Umicore

Other related companies as Rogiers-Vanpoucke NV: P & L BVBA | ALTEN KASTANIENBAUM | Dierenhotel Marcodia's BVBA | Roberts-Jones Olivier SPRL | Umicore

Rogiers-Vanpoucke NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is Rogiers-Vanpoucke NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304107666. Het bedrijf Rogiers-Vanpoucke NV bevindt zich op het adres: Henri Lebbestraat 150,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rogiers-Vanpoucke NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rogiers-Vanpoucke NV is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rogiers-Vanpoucke NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rogiers-Vanpoucke NV, openstaande posities, locatie van Rogiers-Vanpoucke NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rogiers-Vanpoucke NV is a company, that was registered 1987 in Waregem region, Belgium. Full name of company is Rogiers-Vanpoucke NV, company assigned to the tax number BE03304107666. The company Rogiers-Vanpoucke NV is located at the address: Henri Lebbestraat 150,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rogiers-Vanpoucke NV were not found.
The main activity of Rogiers-Vanpoucke NV is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rogiers-Vanpoucke NV is not available. You also can look at reviews of Rogiers-Vanpoucke NV, open positions, location of Rogiers-Vanpoucke NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rogiers-Vanpoucke NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rogiers-Vanpoucke NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rogiers-Vanpoucke NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rogiers-Vanpoucke NV, employees, financial statistics.