ALTEN KASTANIENBAUM

Contactgegevens ALTEN KASTANIENBAUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTEN KASTANIENBAUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTEN KASTANIENBAUM

Regio (region): Crisnée, België

Adres (address): Chaussée Verte 81,4367, België

Telefoon (phone): 04 257 50 79 04 257 50 79

Fax (fax): 04 257 50 79 04 257 50 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTEN KASTANIENBAUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTEN KASTANIENBAUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTEN KASTANIENBAUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTEN KASTANIENBAUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTEN KASTANIENBAUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTEN KASTANIENBAUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTEN KASTANIENBAUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTEN KASTANIENBAUM
Products information ALTEN KASTANIENBAUM

BTW identificatienummer (tax): BE01396606445
Ondernemingsnummer: 8608856201
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALTEN KASTANIENBAUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTEN KASTANIENBAUM
(Get full report from official database of BE for ALTEN KASTANIENBAUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTEN KASTANIENBAUM
Addition kinds of activities for ALTEN KASTANIENBAUM

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
33340102. Platen (primair), aluminium | Slabs (primary), aluminum
36430000. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical
50649903. Elektrische huishoudelijke apparaten, nec | Electric household appliances, nec
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij ALTEN KASTANIENBAUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTEN KASTANIENBAUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTEN KASTANIENBAUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTEN KASTANIENBAUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Autowasser (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van ALTEN KASTANIENBAUM in sociale netwerken
Look for responds of ALTEN KASTANIENBAUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTEN KASTANIENBAUM. Laat een reactie achter voor ALTEN KASTANIENBAUM. ALTEN KASTANIENBAUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTEN KASTANIENBAUM. Leave a respond for ALTEN KASTANIENBAUM. ALTEN KASTANIENBAUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTEN KASTANIENBAUM op de google maps. Adres en contacten ALTEN KASTANIENBAUM
Location of ALTEN KASTANIENBAUM on the google maps. Address and contacts of ALTEN KASTANIENBAUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTEN KASTANIENBAUM ALTEN KASTANIENBAUM: ICM | Sonic Radio | PM-System | DAVID, JURGEN | MARGAUX, HELENE

Other related companies as ALTEN KASTANIENBAUM: ICM | Sonic Radio | PM-System | DAVID, JURGEN | MARGAUX, HELENE

ALTEN KASTANIENBAUM is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Crisnée, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTEN KASTANIENBAUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01396606445. Het bedrijf ALTEN KASTANIENBAUM bevindt zich op het adres: Chaussée Verte 81,4367. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALTEN KASTANIENBAUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALTEN KASTANIENBAUM is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTEN KASTANIENBAUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTEN KASTANIENBAUM, openstaande posities, locatie van ALTEN KASTANIENBAUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALTEN KASTANIENBAUM is a company, that was registered 2004 in Crisnée region, Belgium. Full name of company is ALTEN KASTANIENBAUM, company assigned to the tax number BE01396606445. The company ALTEN KASTANIENBAUM is located at the address: Chaussée Verte 81,4367. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALTEN KASTANIENBAUM were not found.
The main activity of ALTEN KASTANIENBAUM is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTEN KASTANIENBAUM is not available. You also can look at reviews of ALTEN KASTANIENBAUM, open positions, location of ALTEN KASTANIENBAUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTEN KASTANIENBAUM, Crisnée: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTEN KASTANIENBAUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTEN KASTANIENBAUM, Crisnée: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTEN KASTANIENBAUM, employees, financial statistics.