Luc Wouters Kunststoffen BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Luc Wouters Kunststoffen BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Luc Wouters Kunststoffen BVBA

Contactgegevens Luc Wouters Kunststoffen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luc Wouters Kunststoffen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luc Wouters Kunststoffen BVBA

Regio (region): Schilde ('s Gravenwezel), België

Adres (address): Hoge Haar 105,2970, België

Telefoon (phone): 03 384 10 74 03 384 10 74

Fax (fax): 03 383 66 82 03 383 66 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luc Wouters Kunststoffen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luc Wouters Kunststoffen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luc Wouters Kunststoffen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luc Wouters Kunststoffen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luc Wouters Kunststoffen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luc Wouters Kunststoffen BVBA
Products information Luc Wouters Kunststoffen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04995727539
Ondernemingsnummer: 4245086669
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 189,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Luc Wouters Kunststoffen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luc Wouters Kunststoffen BVBA
(Get full report from official database of BE for Luc Wouters Kunststoffen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luc Wouters Kunststoffen BVBA
Addition kinds of activities for Luc Wouters Kunststoffen BVBA

244102. Hoesjes, hout | Cases, wood
332199. Grijze en gietijzeren gieterijen, nec | Gray and ductile iron foundries, nec
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
34440509. Machinewachten, plaatmetaal | Machine guards, sheet metal
51490602. Gezond voedsel | Health foods
92239905. Penetentiaire, overheid | Penetentiary, government

Werken bij Luc Wouters Kunststoffen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luc Wouters Kunststoffen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van Luc Wouters Kunststoffen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Luc Wouters Kunststoffen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Laat een reactie achter voor Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Luc Wouters Kunststoffen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Leave a respond for Luc Wouters Kunststoffen BVBA. Luc Wouters Kunststoffen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luc Wouters Kunststoffen BVBA op de google maps. Adres en contacten Luc Wouters Kunststoffen BVBA
Location of Luc Wouters Kunststoffen BVBA on the google maps. Address and contacts of Luc Wouters Kunststoffen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Luc Wouters Kunststoffen BVBA Luc Wouters Kunststoffen BVBA: GEURTS/OPEL | BROTHER-SIMPLEX | S.I.A.B. | Foxtiles SA | BORSANI BRUNO

Other related companies as Luc Wouters Kunststoffen BVBA: GEURTS/OPEL | BROTHER-SIMPLEX | S.I.A.B. | Foxtiles SA | BORSANI BRUNO

Luc Wouters Kunststoffen BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Schilde ('s Gravenwezel), België. De volledige naam van het bedrijf is Luc Wouters Kunststoffen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04995727539. Het bedrijf Luc Wouters Kunststoffen BVBA bevindt zich op het adres: Hoge Haar 105,2970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 189,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Luc Wouters Kunststoffen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luc Wouters Kunststoffen BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luc Wouters Kunststoffen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luc Wouters Kunststoffen BVBA, openstaande posities, locatie van Luc Wouters Kunststoffen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luc Wouters Kunststoffen BVBA is a company, that was registered 2013 in Schilde ('s Gravenwezel) region, Belgium. Full name of company is Luc Wouters Kunststoffen BVBA, company assigned to the tax number BE04995727539. The company Luc Wouters Kunststoffen BVBA is located at the address: Hoge Haar 105,2970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 189,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Luc Wouters Kunststoffen BVBA were not found.
The main activity of Luc Wouters Kunststoffen BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Luc Wouters Kunststoffen BVBA is not available. You also can look at reviews of Luc Wouters Kunststoffen BVBA, open positions, location of Luc Wouters Kunststoffen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luc Wouters Kunststoffen BVBA, Schilde ('s Gravenwezel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luc Wouters Kunststoffen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luc Wouters Kunststoffen BVBA, Schilde ('s Gravenwezel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luc Wouters Kunststoffen BVBA, employees, financial statistics.