BORSANI BRUNO

Contactgegevens BORSANI BRUNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BORSANI BRUNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BORSANI BRUNO

Regio (region): BRUXELLES 1030 - BE, België

Adres (address): 221 Rue Rogier, België

Telefoon (phone): +32-2-2182179 +32-2-2182179

Fax (fax): +32-2-2182179 +32-2-2182179

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BORSANI BRUNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BORSANI BRUNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BORSANI BRUNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BORSANI BRUNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BORSANI BRUNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BORSANI BRUNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BORSANI BRUNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BORSANI BRUNO
Products information BORSANI BRUNO

BTW identificatienummer (tax): BE08163635253
Ondernemingsnummer: 6531890869
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BORSANI BRUNO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BORSANI BRUNO
(Get full report from official database of BE for BORSANI BRUNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BORSANI BRUNO
Addition kinds of activities for BORSANI BRUNO

326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
36990502. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
51119901. Fijn papier | Fine paper
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic
86610124. Pinksterkerk | Pentecostal church

Werken bij BORSANI BRUNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BORSANI BRUNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BORSANI BRUNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BORSANI BRUNO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeiders chemie volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de chemische sector zijn we op zoek naar diverse productiearbeiders. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke tewerkstelling.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van BORSANI BRUNO in sociale netwerken
Look for responds of BORSANI BRUNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BORSANI BRUNO. Laat een reactie achter voor BORSANI BRUNO. BORSANI BRUNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BORSANI BRUNO. Leave a respond for BORSANI BRUNO. BORSANI BRUNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BORSANI BRUNO op de google maps. Adres en contacten BORSANI BRUNO
Location of BORSANI BRUNO on the google maps. Address and contacts of BORSANI BRUNO

Andere gerelateerde bedrijven als come BORSANI BRUNO BORSANI BRUNO: Tip-Top Home BVBA | Barias | Concordia BVBA | A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) | Picard BVBA

Other related companies as BORSANI BRUNO: Tip-Top Home BVBA | Barias | Concordia BVBA | A.C.G. (ATELIER CREATION GRAPHIQUE) | Picard BVBA

BORSANI BRUNO is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUXELLES 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BORSANI BRUNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08163635253. Het bedrijf BORSANI BRUNO bevindt zich op het adres: 221 Rue Rogier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BORSANI BRUNO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BORSANI BRUNO is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BORSANI BRUNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BORSANI BRUNO, openstaande posities, locatie van BORSANI BRUNO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BORSANI BRUNO is a company, that was registered 2003 in BRUXELLES 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is BORSANI BRUNO, company assigned to the tax number BE08163635253. The company BORSANI BRUNO is located at the address: 221 Rue Rogier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 889,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BORSANI BRUNO were not found.
The main activity of BORSANI BRUNO is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BORSANI BRUNO is not available. You also can look at reviews of BORSANI BRUNO, open positions, location of BORSANI BRUNO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BORSANI BRUNO, BRUXELLES 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BORSANI BRUNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BORSANI BRUNO, BRUXELLES 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BORSANI BRUNO, employees, financial statistics.